Uit-tips Uit-tips

Uit-tips

Familie-uitje- activiteit

Binnenkort gaan we met de hele ( schoon) familie ( 28 personen van 12-84) een weekend naar een grote groepsaccomodatie in Norg. Bij dit huis ( oude boerderij) is een gigantisch grasveld. Wie weet een website/ organisatie die materialen verhuurt/ ideeën verkoopt om een middag samen bezig te zijn. Combinatie van quiz/ sportief lijkt ons ook leuk.
Of iemand een heel ander idee ? Misschien iets in de buurt van Norg ?We hebben een keertje een survivalparcours op dit veld gedaan, dat was al uitgezet voor een schoolgroep die de week erna kwam. Ook al een keer "highland games", hihi,(bij Emmen)

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Shonagh43

Shonagh43

06-06-2013 om 10:43 Topicstarter

Oja

We hebben een keertje een survivalparcours op dit veld gedaan, dat was al uitgezet voor een schoolgroep die de week erna kwam. Ook al een keer "highland games", hihi,(bij Emmen)

Bellefleur

Bellefleur

06-06-2013 om 11:25

Grolloo

klimpark.

Speel-o-theek

speel o theek beilen googlen. Die verhuurd van allerlei dingen juist voor dit soort bijeenkomsten. Je kunt ook gaan letterboxen, geocatchen, knapzakroutes zijn daar ook...
Wel een eindje rijden maar op het zernike terrein is ook in de bossen gelegen een survivalbaan. Kan in combinatie met kanovaren

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.