Home » Forum » Lekker en betaalbaar eten in hellendoorn

Lekker en betaalbaar eten in Hellendoorn

16 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Picasso
Lekker en betaalbaar eten in Hellendoorn

De titel zegt eigenlijk al genoeg. Man en ik gaan samen twee dagen weg en willen in Hellendoorn een (betaalbaar) hapje eten. Wie heeft een goede tip voor ons? Al zoekend op internet kom ik er niet helemaal uit.

40er
Moet het...

Perse in Hellendoorn zijn? Dan kom je op tante Stoof (niet zelf geweest, maar veel goede dingen over gehoord), in de Tonne (minder goede dingen over gehoord)
Als het ook Nijverdal of Rijssen mag zijn, bistro de Oale Sté in Nijverdal of Buena Vista in Rijssen (beide aanraders)

Aagje Helderder
Bistro T-Bone

in Enter! Is niet in Hellendoorn maar wel op goed bereisbare afstand.

Aagje

40er
Enter

Wel reserveren.... daar is het altijd mega druk (en als je geluk hebt kom je een bn-er of minister tegen..)

Picasso
Reactie

Bedankt voor de tips! En we willen er lopend heen kunnen dus in Hellendoorn is dan wel zo handig (vanwege hotel daar). Maar kan even kijken naar het openbaar vervoer daar.

Aagje Helderder
Ha ha 40-er

is dat werkelijk zo'n chique tent geworden dat bn-ers en ministers tot de clientèle horen? Ken het uit mijn jeugd en nog een tijd erna, nu al lang niet meer geweest. Maar wat was het eten daar altijd lekker.... Lijkt me leuk om weer een keer te gaan.

Aagje

40er
Openbaarvervoer

Is niet zo fantastisch geregeld....

Welk hotel zit je? Fletcher zit zo goed als in het centrum, er zitten genoeg restaurants op loopafstand. Gulle goedzak, pizzeria.
Zit je in de Uitkijk... heerlijk blijven zitten :-) perfect plekje met lekker eten!

40er
Aagje

Vorig jaar is het afgebrand, inmiddels weer in de oude glorie hersteld. Maar er komen veel bn-ers, Marco Borsato, Ilse de Lange, Mark Rutte bv.

Aagje Helderder
40er

Dat van die brand en wederopbouw had ik meegekregen. Dat Ilse de Lange daar komt, had ik nog wel kunnen bedenken. Dat die anderen de weg naar de T-bone ook gevonden hebben, wist ik niet. Te lang weg uit de regio.

Aagje

Picasso
40er

We zitten in het Fletcher ;-) En wat je noemt had ik gezien maar de pizzeria en die goedzak kon ik online niet echt van ontdekken of het was is. De Uitkijk lijkt me wel wat maar heb het idee dat eten daar niet te betalen is. Er staan vast niet voor niets geen prijzen op hun chice menukaart. Oh en theorie kunnen we natuurlijk in ons hotel eten maar vind het altijd leuk om dat ergens anders te doen compleet met wandeling.

40er
Picasso

Dan zou ik vanaf het hotel lekker Hellendoorn inlopen en kijken waar het gezellig is.
Geniet ervan, mooie omgeving!

Silone
t bone

Betaalbaar? Ik heb eens gekeken, maar 14 euro voor 6 asperges of 3,25 voor een kopje koffie? Ik vind het nogal wat.

Aagje Helderder
Ha ha,

ik heb niet gekeken naar de prijzen. Denk dat ik er sinds de euro ook niet meer geweest ben. Lang dus. Maar ik dacht al wel dat het iets met de prijs gedaan zal hebben als bekend Nederland de tent gevonden heeft. Dan wordt het al gauw niet meer betaalbaar voor de gewone nederlander. Wel jammer als dat gebeurd is, want vroegah kon je daar goed zijn en was het gewoon een goede tent. Dat was nog mijn gedachte erbij.

Aagje

40er
Picasso

Al geweest?

En Silone, het is beslist niet goedkoop eten daar (maar wel heerlijk )

Aagje Helderder
Hmmmm

heb even gekeken op de site en wat ik zie is toch echt anders dan de T-bone uit mijn jeugd. Ongetwijfeld verfijnder en exclusiever maar mijn oude gevoelens worden toch echt minder aangesproken.

Aagje

Picasso
40er

We hebben gegeten bij de Gulle Goedzak. Prima te doen voor een prima prijsje. Wel suf dat je daar doordeweeks de enige bent die daar eet, we hadden het rijk alleen.
Zag verderop in de straat een restaurant wat ik volgens mij niet via google maps had gezien. Zag er goed uit maar een stuk duurder. Maar daar zaten wel mensen ;-)

Onderwerp gesloten

Dit moet je weten over mondkapjes!

Belangrijke informatie over mondkapjes: Lees het hier.