Uit-tips Uit-tips

Uit-tips

Kaaskopje

Kaaskopje

05-03-2019 om 09:39

Middelburg en de provincie Zeeland

Ik pak de hele provincie erbij, omdat ik de indruk heb dat Zeeland een ondergeschoven kindje is op toeristisch gebied voor veel Nederlanders, dus... zet de provincie in het zonnetje met leuke tips.

Kaaskopje

Kaaskopje

06-03-2019 om 09:51

Niemand leuke tips?

...

Ik ook

Ik ook

12-07-2019 om 14:07

Zeeland

Is leuk als je van strand houdt. Neeltje Jans, watersnoodrampmuseum, stoomtrein, vlindertuin. Maar toch vooral prachtige stranden met leuke strandtenten!

Floria

Floria

12-07-2019 om 16:49

Ondergeschoven kindje?

Bijna iedereen die ik ken gaat naar Zeeland op vakantie, al dan niet een weekend.

Misschien hangt het af van waar je woont? Misschien als je zelf strand in de buurt hebt dat men het daar niet doet, maar half Nederland gaat jaarlijks naar Zeeland.

Pooh bear

Pooh bear

12-07-2019 om 18:04

Bus

Ik ben een paar jaar geleden een weekend naar Middelburg geweest met mijn dochter. Toen reed er een soort zomerbus over het eiland van de ene plaats naar de andere onderweg kon je zo vaak uit stappen als je wilde. Wij vonden dat erg leuk als ik het me goed herinner zijn we toen in Veere, Domburg en Vlissingen geweest en daarvandaan met de trein weer naar Huis.

margaretha

margaretha

12-07-2019 om 22:09

re floria

ik vermoed dat ik wel een keer in Zeeland geweest , heeeel lang geleden toen ik een jaar of 2 was. Daarna niet meer, ben nu 54. Realiseer me dat ik sowieso bijna niet in NL op vakantie geweest ben (en een weekendje weg ook al ruim 30 jaar niet)

Neeltje Jans inderdaad

Dat vind ik een leuke plek. Wij hebben daar gezwommen met zeeleeuwen, dat was heel leuk.
Met een rondvaartboot de Oosterschelde op, ook heel leuk.

Zeeland

Domburg is een fraaie badplaats met mooi strand. Vind ik zeker de moeite waard. Het is prima te combineren met een bezoek aan Middelburg.

Raffie

Raffie

16-07-2019 om 14:25

tip voor met kleine kinderen

Mini mundi!

Mijn kinderen waren 5 en 7 en hebben het er nog over, was de topper van de vakantie!

Een deel madurodam-achtig en een deel attracties, allemaal geschikt voor die leeftijd. Lekker kleinschalig, dus ze konden er alleen rondlopen.

Reageer op dit bericht

Als je wilt reageren moet je eerst inloggen of je aanmelden.

Aanmelden