Uit-tips Uit-tips

Uit-tips

Leidse

Leidse

11-09-2016 om 23:06

Preston Palace

Iemand hier recente ervaring met Preston Palace?
Het lijkt mij leuker dan de Leidse kermis op 3 oktober en we overwegen dit jaar te gaan (van zondag op maandag) We denken dat we onze kinderen een groot plezier doen en dat we er zelf ook wel om kunnen lachen.
Ik denk dat wij lang in t zwembad zouden zijn en dat we gaan bowlen en op de kermis... misschien even in de botsauto's (Als die er zijn).
Vragen:
1. is het zwembad een beetje de moeite waard? Of valt het in de praktijk tegen?
2. Is het echt all-inclusief? Of word je voortdurend verleid om meer uit te geven dmv "aantrekkelijke extra's"?
3. Heb je nog tips om e.e.a. goed voor te bereiden? Wat zijn handige tijden of zaken om rekening mee te houden?

Ik ben benieuwd of er hier mensen zijn die me er iets over kunnen vertellen.

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Leidse

Leidse

11-09-2016 om 23:12

Leeftijd

De kinderen zijn trouwens 10 en 13.

Andreaa

Andreaa

12-09-2016 om 07:24

Het lijkt mij

Hel lijkt mij hel op aarde. Ik stel me voor dat er allemaal Tokkies rondlopen die heel veel eten omdat ze "ervoor betaald hebben". Veel mannen met bierbuiken en vrouwen met witte leggings.
Maar omdat dit geheel en al op mijn vooroordelen is gebaseerd wens ik je toch veel plezier. Waarschijnlijk is het voor kinderen van 10 en 13 hartstikke leuk.

40er

40er

12-09-2016 om 07:49

Andreaa

Beetje gelijk heb je wel.....
Ze willen er graag een cultuuromslag teweeg brengen. Of dat al helemaal gelukt is weet ik niet. Vorig jaar zijn ze daarmee begonnen.

Leidse, ik zou er niet heengaan. Ten eerste woon ik te dichtbij maar het tokkie gehalte is redelijk hoog, komen geregeld ruzies voor. Eerder gingen er uit en omgeving veel mensen naar toe, avondje uit, maar nu echt niet meer!

Suze

Suze

12-09-2016 om 08:36

vreselijk

Geen ervaring van mezelf, maar hoorde van een kennis dat het vreselijk was en dat ze er bijna door in een echtscheiding zijn beland. Dus weet waar je aan begint.

Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat het wel meer dan een jaar geleden is, dus misschien is het inmiddels een stuk beter.

Mochten jullie het doen. Veel plezier!

Anna G.

Anna G.

12-09-2016 om 08:46

gruwel

Het is echt een vreet en zuipfestijn voor de simpele mensen onder ons. Ik zou niet weten wat je daar met kinderen wilt. Ga dan lekker naar Centerparcs met een mooi zwembad. Of Hof van Saksen, die hebben een leuke wildwaterbaan.

Maar misschien komen zo nog reacties van mensen die er met hun gezin zijn geweest. Ik ken ze niet, alleen luidruchtige vriendengroepen van 40+.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.