Uit-tips Uit-tips

Uit-tips

Kaaskopje

Kaaskopje

05-03-2019 om 09:33

Utrecht

Wat is er te doen in Utrecht?

Utrecht is een leuke stad. Wij hebben de stad een paar maanden geleden bezocht met onze dochter van vijf jaar. Wij vonden het Nijntjesmuseum, Museum de Speelklok en uiteraard het Spoorwegmuseum erg leuk. Je kunt je best een dag of twee tot drie vermaken in Utrecht. Wij zijn er zelf een weekend geweest. Sliepen er ook in een fijn hotel op een familiekamer. En er is zeker nog veel en veel meer te doen. Op deze website heb je 19 tips.

(verwijderd door het forumbeheer wegens spam)

Uiteraard ligt het ook een beetje aan hoe oud je kinderen zijn, want het Nijntjesmuseum is echt maar tot een jaar of vijf leuk. Onze dochter vond het nog net leuk. Ook is het leuk om de Domtoren in Utrecht te beklimmen. 

Nu of na de lockdown?

Het is een oud topic, een van een serie, met tips voor verschillende plaatsen. Het is dus niet urgent en gaat over gewone omstandigheden. 

Musea, de Domtoren beklimmen en rondwandelen in de stad

spoorwegmuseum, de domtoren, maximapark, klokkenspel museum, volksmuseum,  rondvaart oude gracht, waterfiets op de oude gracht, Raum zijn ook altijd activiteiten

@Zonnestraal1984: misschien moet je even kijken naar de datum van het eerste bericht in een draadje waar je op reageert. Kaaskopje is intussen al wel weer thuis uit Utrecht…

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.