Uit-tips Uit-tips

Uit-tips

Nimbo

Nimbo

04-02-2016 om 11:46

weekend weg als stel

Wat doen jullie zoal als je een weekend weggaat als stel, zonder kinderen dus?
Ik heb zin om eens lekker weg te zijn, maar als het dit weer is moet er ook ergens binnen wel iets te doen zijn. Ik heb niet zo veel inspiratie. Iemand een ideetje voor mij?
Wij houden normaalgesproken erg van de natuur en niet zo heel erg van veel drukte om ons heen.

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Angela67

Angela67

04-02-2016 om 11:53

kröller müller

museum, beeldentuin, witte fietsen, natuurmuseum, weinig mensen, st hubert jachthuis. en dan hotelletje in de buurt nemen.
grAngela

Karmijn

Karmijn

04-02-2016 om 11:55

euhm

Wandelen, winkelen, museum bezoek, concert, lekker eten, praten, vrijen.

Het maakt mij echt niet veel uit waar we zijn eigenlijk en het weer interesseert mij ook nooit zo. Gewoon heel prettig om gewoon samen te kunnen praten, zonder de hele tijd in de rede gevallen te worden. Om dingen te doen waar we zelf zin in hebben.

Ik moest de eerste keer wel even schrikken omdat ik merkte dat ik dat veel kwijt was geraakt met onze toen nog jonge kinderen. Ik was vergeten wat IK nu eigenlijk ook alweer leuk vond.

Inmiddels weet ik dat wel weer.

Nimbo

Nimbo

04-02-2016 om 11:58

uh....

Is er een bepaalde site waar je kan zoeken naar iets zoals bijv. een combinatie van een cabaretvoorstelling, etentje en overnachting?

Nicky

Nicky

04-02-2016 om 12:12

Ik lees mee!

Wij hebben binnenkort een dag dat we samen vrij zijn en de kinderen gewoon naar school. Al heel lang niet meer voorgekomen, en nu weten we zo snel ook niet wat we zullen gaan doen. Eerst was de bedoeling om in huis aan de slag te gaan, maar eigenlijk is dat natuurlijk gewoon zonde, op zo'n uniek moment! Maar ja, het is wel lastig. We hebben alleen overdag onder schooltijd, en er is slecht weer voorspeld, dus lekker uitwaaien op het strand met warme chocomel toe (vinden wij altijd heerlijk) is er ook niet bij. Iemand nog suggesties??

sauna

Als wij al een weekendje weg gaan dan gaan we of ergens lekker luxe eten, of naar de sauna. Wat met dit weer een goede optie is....

angel3

angel3

04-02-2016 om 12:18

sauna

Wij gaan weleens heerlijk naar de sauna. Allebei vrij nemen. Kids naar school van en 9.30 uur tot 15 uur naar de sauna, zalig. Zeker met dit weer

Als we een heel weekend hebben zonder kinderen boeken we een hotelletje in een leuke stad en struinen wat rond. Beetje winkelen, lekker eten en borrelen, filmpje pakken, uitslapen, uitgebreid ontbijten en weer naar huis. Zalig!

40er

40er

04-02-2016 om 12:25

wij

We gaan ook geregeld samen een weekend weg. We zoeken vaak een leuk hotel in de buurt van de leukste activiteit wat we willen gaan doen. We gaan dan verder kijken wat er leuk is in de buurt. Soms spreken we wat af.

Leuke steden, Den Bosch, Leiden en Groningen

Jamie

Jamie

04-02-2016 om 14:51

geen arrangement

Zoek gewoon iets leuks uit waar je naar toe wil of wat je eens wil zien bijv die voorstelling, een dierentuin (kan ook met regen), een museum en zoek dan een leuke bed and breakfast in de buurt. Dan google je nog een restaurantje voor de avond en klaar ben je. Veel leuker dan een vast pakket.

Nieuwsbrief

Ik krijg elke keer de nieuwsbrief van http://www.leukedingendoen.nl/ en daar zitten soms hele leuke dingen tussen.
Wijzelf gaan dan meestal naar de sauna. Laatst nog naar de Zwaluwhoeve. Vriend schuimt graag Vakantieveilingen en dat soort sites af en dan piepen we er weer een weekendje tussen uit. Hotel, dagje sauna en afhankelijk van de beschikbare tijd nog iets erbij. Museum in de buurt ofzo. Heerlijk En als het dadelijk wat warmer wordt dan gaan we weer op pad met de caravan, daar kijk ik erg naar uit

Plien

Plien

05-02-2016 om 11:06

wij

gingen naar een superluxe hotel en namen de grootste kamer met bad, want thuis hebben we geen bad. We namen allebei een boek mee en verder niks.
Uitslapen, ontbijt op bed, in bad, wandelen, ergens wat eten, beetje wandelen in de stad, eten in het hotel, douche, opmaken, mooi jurkje aan en daarna naar de ....DISCO! We hebben GENOTEN!!!!! Terug in hotel, een beetje benevelt, in bad en daarna natuurlijk weer uitslapen, ontbijten, hangen op ons bed met boek, weer in bad (ik kwam compleet gerimpeld eruit) en daarna uiteten en 's avonds naar een film. Volgende ochtend weer naar huis. Was heerlijk!

Vesper Lynd

Vesper Lynd

05-02-2016 om 12:06

Sauna

Sauna doen we het liefst op een doordeweekse dag. Lekker rustig maar vaak zijn er dan wel veel huisvrouwen en ouderen. We hebben ook een museumkaart, dus daar maken we vaak een dagje van.
Favoriete weekend weg is een stedentrip met liefst lekker weer, lekker eten, en een beetje rondkijken (musea, pleinen, straatjes).

WillekeS

WillekeS

08-04-2016 om 15:37

Uitjes

Wij proberen ook eens in de zoveel tijd echt even een dag of nachtje samen weg te gaan zonder kinderen. Eigenlijk varieert het heel erg wat we doen. Soms slapen we in een rustige bed&breakfast en zijn we veel in de natuur (fietsen, wandelen) en andere keren doen we echt een citytrip en bezoeken we musea, gaan we lekker uit eten enz. Bestemming hangt ook af van of we ergens een leuke korting voorbij zien komen (laatste keer bijv. goedkoop weekendje naar Maastricht geweest via https://www.kortingbox.nl/shop/spoordeelwinkel ). Wat we trouwens ook leuk vinden als uitje samen is om ergens een (kook)workshop te volgen. Ook een tip voor een wat kouder seizoen!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.