Home » Forum » All you can eat restaurants net over de grens in duitsland

All you can eat-restaurants net over de grens in Duitsland

Heeft je baby moeite met doorslapen?

Met deze tips heb je gauw weer een fijne dromer in huis!

14 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
mamaonbekend
All you can eat-restaurants net over de grens in Duitsland

Weet iemand lekkere en goedkope all you can eat restaurants in Duitsland? In Kleve, Goch, Kranenburg of een andere plaats vlakbij de grens (kant Nijmegen/Gennep/Venlo).
We zijn al eens in bij China Palast in Kleve geweest, maar willen nu iets nieuws proberen.

We zijn wel gek op sushi, maar een restaurant waar je daar in meerdere rondes enkele gerechtjes kunt bestellen heb ik nog niet gevonden in Duitsland (concept dus zoals t Zusje maar dan Aziatisch).

Jullie tips?

Dorry1
He!

Wat jij zo beschrijft moet je bij mij in de buurt wonen!
Antwoord op je vraag heb ik helaas niet. Ben niet zo van de all you can eat.

Watervrouw
Kahn

Restaurant Kahn in Goch. Per toeval een keer ontdekt tijdens een familieweekend in die regio. Meerdere familieleden zijn er daarna teruggekomen. Niet supergezellig wat betreft ligging en inrichting maar van goede kwaliteit, met name de wok. Sushi stelt er net zo veel voor maar is er wel.

Watervrouw
Of

Restaurant Konbanwa in Nijmegen.

mamaonbekend
Oke

Die Khan in Goch was ik ook tegengekomen. Volgens mij idd niet zoveel sushi, dat is wel jammer.
En Konbanwa Nijmegen heb ik ook bekeken, maar die is bijna 2x zo duur. Dat is 28,= p.p. terwijl Khan in Goch/China Palast Kleve volgens mij 15,= p.p. zijn. Dat scheelt nogal.

Marijne
Kwaliteit

En het interesseert je dan niet wat je te eten krijgt? All you can eat (and drink?) voor 15 euro kan niet veel soeps zijn.

Kaaskopje
Je kon erop wachten

Ik heb zelf geen tips, maar moet lachen om Marijne. Een avond in de zoveel tijd zal je systeem niet meteen instorten van minder verantwoord voedsel. Wie weet haalt mamaonbekend dagelijks op de fiets haar boodschappen, dagelijks vers, vol met gezonde stoffen, maar zondigt zo af en toe met een goedkoop restaurantje. Schande! ;-)

Lente
Ik denk dat Marijne het anders bedoelt

Niet zoveel soeps = niet lekker. En als je uit eten gaat, wil je wel dat het lekker is. Gezond is een heel ander criterium. Daar hoef je inderdaad niet naar te kijken als je uit eten gaat, mag wel natuurlijk.

Marijne
inderdaad vies

Van een all you can eat-restaurant dat voor 15 euro sushi serveert, wantrouw ik de sushi. Dat kan gewoon niet voor die prijs. Tenzij ze sushi maken van visafval.

Over het gezond eten in zo'n tent heb ik me inderdaad niet uitgelaten. Als je uit eten gaat weet je van tevoren dat het zout en vet is. Zout omdat je dan meer drinken bestelt en echte restaurants daar hun meeste winst op maken, en vet omdat ze in restaurants over het algemeen vetter koken dan ik thuis doe.

Nou denk ik dat mensen die naar een all you can eatrestaurant gaan niet de mensen zijn die heel erg bezig zijn met gezond en niet te veel eten.

KF
Andere richting op

Als lid en aanstichter van het vierkoppig onbeschaamde rondborstige Damesgenootschap Visch moet Zwemmen kan ik je de Wiro Wok in Eindhoven aanraden. Voor de sfeer of romantiek moet je er niet heen - de uitdaging zit er juist in die zelf te maken in deze entourage - maar de prijskwaliteitverhouding is ongekend. Naast alle vette zooi waar ze winst opmaken is er volop vis en zeevruchten, sushi en kwalitatief goed vlees en gevogelte. Drank is ook nog inbegrepen en het kan nog voordeliger met een social deal.

Dit doen wij zo'n vier keer per jaar onder het motto van "Wij schommelen naar binnen, wij stommelen naar buiten." Vooraf wel een dagje vasten, zodat je al met gepaste trek de vreettempel betreedt, en de uitbaters van deze uitwas van de consumptiemaatschappij aan de rand van een faillisement kunt brengen door volop te genieten van oesters, de gamba's, de eend en niet te vergeten de wijn. Balansen volgt vanzelf want na zo'n sessie heb je geheid een dag nodig om uit te buiken. De overige dagen van het jaar probeer ik echt zo gezond, sober, verantwoord en duurzaam te leven. Echt.

rutiel
Eten in Duitsland

Uit eten in Duitsland is sowieso goedkoper dan in Nederland. Dus voor 15 euro eet je in Duitsland wel veel beter dan dat je in Nederland doet. Of het dan ook echt lekker is, is een tweede natuurlijk...

mirreke
Geen all you can eat

maar er zit een fantastische Griek in Kleve, die elke avond vol zit met Hollanders... Het is zeker 1/3e goedkoper dan in Nederland en echt lekker.

Maar over sushi: is Wesel nog dichtbij genoeg voor jullie?

Chikurin doet aan all-you-can-eat sushi...

Website: chikurin punt de

Klokje
China Town

Restaurant China Town in Straelen (vlakbij Venlo).
Vooral een aanrader om 's middags te eten: tussen 12:00 en 14:30 voor 9 of 10 euro pp van het buffet eten, incl wokken.
'S avonds iets duurder, maar vlgs mij nog maar rond de 15 euro.

mamaonbekend
Khan

Inmiddels in Khan geweest. Was wel oké. Prijs-kwaliteit verhouding, zullen we maar zeggen.
Voor 82,= met vier personen kun je niet veel van zeggen he.

Je betaalt 14,90 p.p. excl. drank. Nou ja, een dagschotel of saté met friet kost in Nederland ook al gauw 17,50 minstens. Dus voor minder geld kun je ook saté en friet eten, en nog veel meer. Vers vlees/vis en groeten wokken of bakplaat. En soep vooraf, beetje sushi (was niet veel idd), en wat ijs etc.
Dus ja...prima om effe hapje te eten als je dagje Duitsland / boodschappen daar gedaan hebt.

Begrijpend lezen: zo wordt het weer leuk

Lees hier tips voor thuis om je kind erbij te helpen.