Home » Forum » Camping gezocht

camping gezocht

23 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
aleid
camping gezocht

ik zoek een fijne kleine rustige natuurcamping, liefst in de buurt van zwemwater, in België, Luxemburg of Noord-Frankrijk. Iemand tips?

Knurf
Gut

Zijn wij google tegenwoordig?

Knurf
Dit kun je toch zelf ook vinden?
40er
Deze?

Ben er zelf nooit geweest, vrienden zweren erbij. Camping maka in België. https://www.campingmaka.be/

aleid
gut

wat een mega-aardige reacties! dank jullie wel...

natuurlijk heb ik zelf al gegoogled. Maar met persoonlijke tips kan je soms net wat blijer zijn.

aleid
40er

Dank je wel!

Mams
Camping maka idd

Wij zijn meerdere keren op camping maka geweest. Beviel ons prima. Daar vlakbij zit ook nog een andere camping die er aantrekkelijk uitzag. Maar weet niet meer hoe die heette helaas...

40er
Maps

Via google maps vind je wel meer campings daar in de buurt, misschien dat het iets oplevert?

Ellen
Knurf

#doeslief!!

Inhiding
Ellen

Knurf heeft er wel vaker een handje van om lelijk uit te vallen naar vragenstellers. Daar wil ze niet op aangesproken worden want ze heeft toch gelijk?!?!?
Je hebt gelijk dat deze manier van reageren nergens op slaat. Zo kun je een forum wel opdoeken want overal kun je wel akelig en beschuldigend op reageren en de vragensteller schiet er niks mee op. En lekker anoniem, zo kun je haar er nooit echt op aanspreken. Ze zal zelf wel grote innerlijke problemen hebben denk ik dan maar.
En om nu terug te komen op de vraag (akelige reageerders kenmerken zich door niet op de inhoud van de vraag in te gaan) mijn favoriete camping ligt in de Jura: lac de Narlay met een groot zwemmeer, beetje hippie sfeer met kampvuurtjes. Jarenlang zonder website in de luwte gezeten en nu wel te vinden op het www.

Knurf
Inhiding

'En lekker anoniem, zo kun je haar er nooit echt op aanspreken. '

Ik gebruik deze nick al bijna 20 jaar en ben naar meetings van OO geweest. Met mijn nick in grote letters op een knalroze t-shirt. Zo anoniem ben ik dus niet.

Inhiding
Nou

Nou dan heb ik jou bij de afgelopen paar meetings niet gezien. Dus of je daar was?!?!?
Maar ga nu eens inhoudelijk in op de vraag waarom je t vaak nodig vind zo snibbig en veroordelend te reageren? Zeg iets aardigs en anders zeg dan niets.

Knurf
Inhiding

'Nou dan heb ik jou bij de afgelopen paar meetings niet gezien. Dus of je daar was?!?!?'

Aangezien jij nu degene bent met een gelegenheidsnick, is je vraag wat hypocriet.

'Maar ga nu eens inhoudelijk in op de vraag waarom je t vaak nodig vind zo snibbig en veroordelend te reageren? Zeg iets aardigs en anders zeg dan niets.'

Dat neem ik me vaak voor, maar dan is het mijn toetsenbord al uit. Een knopje om berichten terug te trekken zou voor mij zeer welkom zijn.

Inhiding
Jouw advies

Ik heb je advies nl. ten harte genomen. Je deelt mede wat ik zou moeten doen. Dat heb ik gedaan. Ik hou niet bij hoe vaak en bij wie je dat hier allemaal doet, maar bij mij is het gelukt. Ik heb gedaan wat jij me geadviseerd hebt met als resultaat mijn nick Inhiding.
Dus....als je nog enigszins weet wie je er fijntjes op gewezen hebt dat ze teveel info gaf waardoor ze te vinden zou zijn...dan weet je nu wie ik ben.
Heb je nog een leuke campingtip voor Aleid?
En een tip van mij; werk aan je impulsiviteit hier.

Knurf
Inhiding

'Dus....als je nog enigszins weet wie je er fijntjes op gewezen hebt dat ze teveel info gaf waardoor ze te vinden zou zijn...dan weet je nu wie ik ben.'

Nou, dat kunnen er nog best veel zijn ...

'Heb je nog een leuke campingtip voor Aleid?'

Ja, maar dat zijn geen natuurcampings.

'En een tip van mij; werk aan je impulsiviteit hier.'

Dat schreef ik dus al.

Inhiding
Toch n camping

Knurf, is het geen teken aan de wand dat je gewoon niet meer weet wie je bevelend en akelig jouw gelijk opdringt en wegjaagt? En vooral dat het er zoveel zijn dat je het niet meer weet bij wie je dat hebt gedaan?

Een leuke natuurcamping; ik heb voorheen altijd met veel plezier de boekjes van Rustiek Kamperen gebruikt. Pareltjes haalde ik daar uit. De volgebde camping komt daar ook uit. Iets verder dan jij wil, maar wat je van ver haalt is lekker, camping Laguneaussan, in Lesparre Medoc. Bij Bordeaux richting zee. Oud frans wijnlandgoed met een kleine camping met zwembad en destijds een geweldige table d’hote, waar gekookt werd door een hele leuke en goede kokkin :-)

Eva
Camping le Semois

Hebben wij goede ervaringen mee.

Knurf
Inhiding (laatste ot)

'Knurf, is het geen teken aan de wand dat je gewoon niet meer weet wie je bevelend en akelig jouw gelijk opdringt en wegjaagt'

Nee, het is namelijk een stokpaardje van me. Ik wijs mensen er de hele dag op dat ze geen prive informatie moeten delen. Iets met de AVG en mijn werk en zo.

Laatste reactie trouwens, als je meer over me wilt weten stuur je maar een PB.

Alkes
knurf en inhiding (ot en meta)

Over aardig en onaardig reageren, over anoniem en bekend zijn.
Ik denk dat Knurf de eerste is die het met mij eens zal zijn dat wij (Knurf en ik) het vaak niet eens zijn met elkaar op dit forum. Maar dat gaat doorgaans gewoon op basis van inhoudelijke argumenten. ja ik reageer ook wel eens wat kort door de bocht zoals Knurf ook eerlijk toegeeft hier te doen. En als je dezelfde nick gebruikt ken je elkaar ook wel
Ik erger me daarom veel meer aan de tussenzin van inhiding "Ze zal zelf wel grote innerlijke problemen hebben denk ik dan maar." dan aan de botte reactie van Knurf.
Lijkt mij toch wel fijn als we in redelijke openheid (met nicks weliswaar) elkaar niet tussen de regels van alles gaan beschuldigen

Mariska
camping ardennen

Misschien is de camping Spa d'or of Petite Suisse iets voor je? Allebei in de Belgische Ardennen. Ook nog genoeg en aantrekkelijke last minute aanbieding hebben ze . https://www.campingspador.be/ of https://www.petitesuisse.be

Kenfan
Inhiding

Als het even kan ben ik er bij de meeste meetings wel bij. Die zijn heel gezellig, en door onderling vertrouwen is de openheid groter dan op het forum. Door jouw postings loop ik nu in gedachten iedereen na van degenen die er bij de laatste meetings bij waren het nodig zou kunnen vinden om op zo'n achterbakse manier anderen aan te vallen. Heel onplezierig.

Knurf ik herinner me jou van een meeting heeeeeel lang geleden. Was jij niet bij de meeting waarbij T met neptattoos over de tafel dweilde? Je was veel aardiger dan dat je hier vaak overkomt. Want #2 #3 zijn gewoon lomp. Volgens mij heeft Swaen laatst op een nettere manier dan waar ik toe in staat ben hele behartenswaardige dingen tegen je gezegd.

aleid
Normandie

Uiteindelijk beland op een camping in Normandië: Camping Les Fallaises in Saint Pierre en Port. Van de camping op zich werd ik niet blij: Soort parkeerplaats voor de tent en knetterdruk. Wel vlak aan zee. Prachtig! Ik bedank jullie voor alle tips. Neem ze mee naar volgend jaar! Hoef ik dan tenminste (ook) niet zelf te googelen....

Vakantie
Jura

Het Grand Lac in de Jura. Heel mooi meer, schoon en heel mooi blauw water, rustig en niet al te toeristisch. 3 campings aan het meer en voor de middelste camping hoef je niet te reserveren en mag je komen en gaan wanneer je wilt.