Home » Forum » Vakantie en uitjes » Familie uitje voor verjaardag 90 jarige

Familie-uitje voor verjaardag 90-jarige?

7 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Mare
Familie-uitje voor verjaardag 90-jarige?

In mei wordt mijn moeder 90, dat willen wij (dochters+gezinnen, totaal 17 man) graag vieren.
Mijn moeder loopt nog wel, maar niet al te ver of hoge trappen.
We denken aan een dag, onderbroken door een fijne lunch en eindigend met een diner.

Ze houdt erg van natuur. We hebben paar jaar geleden een dag bij Kröller-Müller gedaan met een gids over de Veluwe, zij en mijn vader allebei in een soort ‘riksja’, de rest op gewone fietsen en tandems. Geweldig succes. Maar ook Zuiderzeemuseum vond ze erg leuk.

Iemand tips? We wonen in regio NH.
Ben benieuwd, dank voor meedenken alvast!

Mare

Marie
Orchideeënhoeve

90 jaar, wauw en dan nog fit genoeg voor een dagje uit!

In elk geval heb ik de tip om naar de Orchideeënhoeve te gaan.

https://www.orchideeenhoeve.nl

Is namelijk niet alleen bloemen, maar zit ook een park bij, waar vanalles te beleven is met prima restaurant.

Flavia
wat wil moeder

Leuk dat jullie dat willen maar wat wil je moeder?
Ik weet nog dat mijn schoonopa en oma toen ze 90 werden een middag met ons allen leuk vonden maar ook meer dan voldoende.

Kaaskopje
Mijn tante

Heeft onlangs haar 90ste verjaardag met familie gevierd. Ze deed dat in twee etappes. Een met alleen het gezin, plus aanhang, plus kleinkinderen en achterkleinkinderen en een middag met kinderen en aanhang, vrienden en nog wat familie, waaronder ik met man. Dit heeft van 11 uur tot 3 uur geduurd en dat was denk ik ook echt lang zat.

Maar ideeën: bij Tuitjenhorn https://blanckendaellpark.nl/ en Broek op Langedijk: De BroekerVeiling. Op de website van Blanckendaelpark zie je bij de arrangementen dat je beide kunt combineren in een dagtocht, volledig verzorgd met lunch. Dat is al me al ook een lange dag, maar wel met rustmomenten. De dierentuin ken ik nog niet, maar het schijnt leuk te zijn. De BroekerVeiling is echt de moeite waard. Ook de rondvaart die je daar kunt doen.

Mare
Dank!

Leuke suggesties, denk dat mijn moeder vooral de Broekerveiling erg leuk vindt.

En ja, ze is gelukkig nog ontzettend goed, alleen (langer) lopen wordt wel wat veel. Ze zit in een kookgroep, theatergroep, koffiegroep en als je op bezoek wilt moet je echt afspreken anders is ze er waarschijnlijk niet. Heerlijk, zo teken ik er ook voor!

Ze wil zelf graag een dag mét activiteit, en heeft mij gevraagd het te regelen zodat ze zelf verrast wordt. Ik ga eens wat verder informatie vragen, dank alvast voor het meedenken!

groet,
Mare

Pennestreek
Dagje Avifauna?

Leuk voor alle leeftijden, en ook redelijk te doen met slechter weer. Wellicht in combi met een vaartocht er naar toe? Weet niet vanuit welke plaatsen die boot vertrekt.
Voor een lunch en diner zit je er ook goed.
Gaaf hoor, met 90 jaar nog zo actief en enthousiast! Zo wil je inderdaad wel oud worden!

Phryne Fisher
Avifauna

Toevallig ben ik daar laatst met mijn jongste geweest. Echt verrassend leuk! Het was miezerig z**kweer maar we hebben ons van 12 tot 16.30 vermaakt. Dat terwijl veel dieren niet buiten waren. Volgens mij gaat de rondvaart vanaf de overkant bij Avifauna en er is een groot restaurant bij.