Home » Forum » Hoe lang van te voren op stansted

Hoe lang van te voren op Stansted

7 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
ma van 3
Hoe lang van te voren op Stansted

We vliegen met Easyjet naar Londen. Gaan bij Schiphol uit van 2 uur van te voren aanwezig, moeten we hier bij Stansted ook op rekenen? Gaan met de Stansted Express

Hoedan
Zeker doen!

Zeker 2 uur van te voren bij Stansted. Het zal misschien wisselen maar wij waren een paar weken geleden in London en vlogen via Stansted terug. Waren er ruim een uur van te voren en hebben echt op een haar na het vliegtuig gemist. Gelukkig waren er veel meer passagiers te laat. Duurde zeker een uur dat we door de security waren. En de gate was ook nog eens op het einde.

ma van 3
Reactie

Bedankt, goed om te weten!

ma van 3
Hoedan

Wel vervelend voor jullie, tickets nog om kunnen boeken zonder te veel extra kosten of was het volle pond betalen omdat je niet op tijd door security was?

AlisonH
Stansted Express

Nog een tip: zorg dat je ook voldoende tijd hebt om ook nog op tijd te kunnen komen als de Stansted Express niet rijdt. Dat is mij al twee keer overkomen. De eerste keer was ik zo vroeg dat ik het met de ingezette bus nog net heb gehaald, de tweede keer moest ik een taxi nemen a 120 pond. De vlucht dan maar missen was geen optie, het was de laatste van de dag.

Hoedan
Ma van 3

Gelukkig was de gate langer open omdat er echt een stuk of 10-15 passagiers laat waren. We liepen de vliegtuig trap op op het tijdstip dat het vliegtuig eigenlijk zou vertrekken. Ze zullen ruimte gehad hebben om uit te lopen want ik was ervan overtuigd dat we hem zouden missen.

ma van 3
Reactie

Alison en Hoedan: lijkt me heel stressvol zo'n terugreis

Bij ons is alles goed gegaan. 2 1/2 uur van te voren op Stansted. Wachtrij security was 5-10 minuten, dus heel kort.
1 gezin kwam aan boord toen er al was omgeroepen dat de deur van vliegtuig ging sluiten. Ze konden ook niet meer op hun gereserveerde plekken zitten, waren meer plekken over in vliegtuig.

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.