Home » Forum » Ny boston toronto route ideeen gevraagd

NY - Boston - Toronto route - ideeen gevraagd

5 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
An-nA
NY - Boston - Toronto route - ideeen gevraagd

De kop zegt het al. We willen ongeveer 3 weken op vakantie en in de route moeten NY, Boston en Toronto zitten. Met de auto heeft de voorkeur. Heeft iemand hier een voorstel voor een mooie route. Ik denk eraan wat reisgidsen te halen maar vind hier vermoedelijk veel ervaringsdeskundigen. Welke plekken te bezoeken en wat derhalve wat is een mooie route. Mag een rondreis zijn maar hoeft niet.

Aagje Helderder
Québec

schijnt een aanrader te zijn. Ottawa is ook een prachtige stad.

Toronto is een leuke stad, maar weet niet wat op dit moment daar de places to be zijn. In de omgevingen Toronto is Niagara Falls prachtig. Stadje zelf is ongelofelijk verprutst, maar de Falls zijn indrukwekkend. Verder zijn Niagara on the Lake en Port Dover leuk om te bezoeken. Meer noordwaarts van Toronto is The Muskoka’s en Algonquin Park prachtig.

vlinder72
Tioga

De website van tioga tours is erg leuk. Je kan daar zelf met een planner een route plannen en naar jezelf mailen inclusief toeristische info.

Je kan ook een offerte aanvragen van je zelfgemaakte route.

En ben je niet zo creatief dan staan er ook heel veel voorbeeldroutes die je dan weer naar wens kan aanpassen.

Tine Winkel
in aanvulling op Aagje

Algonquin inderdaad. Erg mooi. Zelf vonden wij Montreal ook erg leuk om te bekijken. In Toronto vond ik de CN-tower, waarvan veel mensen zeggen dat je die echt MOET bekijken, erg tegenvallen. Urenlang wachten en daarna wel een mooi uitzicht, waarbij NIET werd uitgelegd wat je nou eigenlijk zag (althans, in 2017...)
Wij zijn in 2017 vanuit Toronto via Algonquin, Ottawa en Montreal naar de streek rond Lake Winnipesaukee gereisd. Vandaaruit kort naar Boston (want daar waren we al vaker geweest, maar is anders zeker de moeite waard) en een week naar NY. We twijfelden eerst over de route: je kunt vanuit Toronto eerst naar het zuiden en dan oostwaarts richting Boston. Wij zijn dus vanuit Toronto eerst naar het oosten gereisd en daarna pas zuidwaarts, dit omdat kennissen Algonquin aanraadden.

Rondreis is vwb autohuur waarschijnlijk wel veel goedkoper dan enkele reis, wij hebben dat niet gedaan overigens.

In welk jaargetijde wil je gaan? Ik krijg weer helemaal zin in om weer te gaan...

Bo
inspiratie

Bekijk voor inspiratie wat voorbeeldrondreizen van georganiseerde groep- of individuele reizen. Dan weer je snel wat de highlights zijn en wat leuke tussenstops zijn onderweg. Uit al die reizen stel je dan je eigen rondreis samen.