Home » Forum » Overnachten utrecht

Overnachten Utrecht

7 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Janneke
Overnachten Utrecht

Mijn kinderen en hun vrienden willen in oktober naar een feest in de Jaarbeurs. Wij wonen in Maastricht dus heen is niet zo'n probleem maar terug wel. Ik weet niet hoe laat het feest afgelopen is maar ik ga er vanuit dat ze dan niet meer met de trein terug kunnen.
Nu vroegen ze of ik ze kan halen of brengen en halen maar ik ben niet zo'n fan van lange stukken rijden in het donker. Ze kunnen natuurlijk ook zelf rijden maar dat vind ik niet zo veilig. Het is een lange dag/avond en dan zo'n eind.
Dus bedacht ik dat ze misschien daar kunnen overnachten en aangezien ik wel op Ouders Online kom en zij niet, vraag ik het voor hen.
Weet iemand een niet te dure optie om te overnachten op loopafstand van de Jaarbeurs voor een man of 4, 5? Ik had zelf al de Stayokay gegoogeld. Die is 20 minuten lopen dus dat gaat maar misschien weet iemand hier nog iets anders?
Bedankt alvast 😊

Papster
Suggestie

Tegenwoordig heeft Google een hele mooi gedeelte waar je naar hotels kunt zoeken. Het mooie hiervan is dat je op basis van regio / afstand / prijs / sterrenclassificering / datum / aantal personen kunt zoeken.

Ik gebruik het vaak en werkt echt super makkelijk.
https://www.google.com/travel/hotels/Jaarbeurs

Angela67
booking.com

toch gewoon eens neuzen via booking.com (groepsaccomodaties? aantal mensen per kamer op vier zettten).
Daarbij zouden ze ook met ov-fiets wat kunnen doen, dan hoeven ze niet op loopafstand te zoeken.
gr Angela

Anemone
Stay okay

Die stay okay op het Neude is geweldig, en eerder 10 dan 20 minuten lopen vanaf de Jaarbeurs. Maar er staan ook hotels naast de Jaarbeurs, die zijn alleen iets duurder ;-)

Bosbes
ja, stayokay

Zeker die stayokay. En ze kunnen inderdaad makkelijk lopen (ik denk dat dat wel op 15 a 20 minuten komt hoor, maar wees niet bang, Utrecht is 's avonds laat heel druk). Er is daar ook ontbijt, ze kunnen op een slaapzaal, liefst natuurlijk met hun groepje.

Maar in Utrecht moet je vaak snel zijn. Zeker als er een groot feest of evenement is, heb je misschien niet zoveel keus meer, al helemaal als het om goedkoop overnachten gaat (een zeldzaamheid). Eigenlijk zou ik ze aanraden z.s.m. te kijken of daar nog plaats is.

Eef
Bunk

Heeft volgens mij goedkope kleine kamers (meer bedstee-achtig), geschikt voor jongelui. In een voormalige kerk aan de Catharijnesingel, loopafstand van de jaarbeurs. Heel nieuw.


Maar kan zijn dat Stayokay goedkoper is.

Ysieux
OV-fiets?

Stay Okay is inderdaad niet ver lopen, maar mochten ze het toch te ver vinden, kunnen ze wellicht ook een OV-fiets nemen. Abonnement is gratis, huur fiets meen ik drie euro per keer.
Is ook leuke manier om dag na concert Utrecht te verkennen op de fiets.