Vakantie en uitjes Vakantie en uitjes

Vakantie en uitjes

Stukje Compostellapad lopen (via podiensis)

Zoon heeft bedacht met een vriend een stukje van de via Podiensis te gaan lopen, aanleiding is dat ik zelf in de buurt van Le Puy ben en ze vanuit Nederland een lift kan geven. Is het een beetje te doen zonder reserveringen (ze nemen een tentje mee) of zijn alle trekkers campings vol? Ik heb zelf geen wrvaring met het camino, ook niet op dat Franse stuk. Ze gaan lopen tussen Le Puy en Espallion.
Sini

wimb

wimb

26-06-2020 om 10:12

Het is nog steeds rustig

zegt mijn vriendin die een B&B heeft in de Puy. Nog niet veel pelerins, wel enkele gewone toeristen. Tot nu toe heeft ze nog geen buitenlanders gehad.
Over een paar weken kan het weer anders zijn.

Ik neem aan dat je zoon goed Frans spreekt, hij kan dan altijd 's ochtends een camping bellen.

De Puy is echt een leuke stad(je) Voor de mensen die de Puy nog niet kennen hier een blog :


https://www.youtube.com/watch?v=xRBsxViLdSI
De omgeving is ook heel mooi.

En ik zit nu in de Ardèche, ook heel mooi.

wimb

Santiago forum

Hi Sini,

Ik weet niet precies hoe het zit in Frankrijk, maar de de overnachtingsadressen voor pelgrims zijn in Spanje nog niet allemaal open. En de vraag is of ze allemaal wel open gaan. ik wilde dit jaar ook weer een (deel) van de Spaanse camino routes gaan lopen, maar stel het nog maar even uit tot het najaar.

Deze link geeft misschien wat meer info waar hij overnachtingsadressen kan vinden https://www.santiago.nl/page/frankrijk/171223

Groetjes, Ivank@

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.