Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Vakantie en uitjes Vakantie en uitjes

Vakantie en uitjes

abc

abc

03-11-2013 om 21:15

Tips voor Tenerife

We gaan in november een weekje naar Tenerife. We zitten in Costa Adeje maar hebben een auto. Wie heeft er tips ...wat moeten we zeker doen of wat zeker niet? Leuke restaurantjes enz. Alles is welkom!

Vera*

Vera*

04-11-2013 om 08:09

Kampioen

In de kampioen van november, de laatste dus, staat een heel artikel over Tenerife.

Tigress

Tigress

04-11-2013 om 16:56

Teide

De Teide is dé toeristische attractie van Tenerife. Bij goed weer kun je vanaf de top Cran Canaria zien.

Masca

Vorig jaar om deze tijd waren wij er een week voor een wandelvakantie en hadden ook accomodatie in Costa Adeje. De Teide is zeker een goed idee, als je vanaf het eindpunt van de kabelbaan nog verder naar boven wilt lopen, heb je daar, een van te voren aangevraagd, gratis ticket voor nodig: wij waren daar helaas te laat voor.
Ook prachtig is de kloof van Masca, noord westen van Tenerife. De wandeling in de kloof is pittig, wij hebben hem niet helemaal gedaan. De rit er naar toe is ook schitterend. We zijn ook met een boottocht meegeweest en hebben veel dolfijnen gezien die met de boot meezwommen.
Mag ik vragen waar jullie zitten in Costa Adeje, het vinden van een wat centraal gelegen accomodatie met een parkeerplaats vind ik altijd een uitdaging Veel plezier.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.