Home » Forum » Vakantie en uitjes » Vakantie ideeen gezocht

Vakantie-ideeen gezocht

3 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Anoniem
Vakantie-ideeen gezocht

Gezocht leuke vakantie-ideeen voor de zomervakantie. Afgelopen 6 jaar ben ik met de kinderen naar de Canarische eilanden geweest. Eerst Lanzarote en vervolgens een aantal jaren naar Tenerife. Tenerife viel goed bij de kinderen in de smaak, oudste kon daar goed winkelen en de jongsten vermaakten zich vooral goed in het zwembad en waterpark. Ook hebben we meerdere leuke excursies gedaan. Groot nadeel vonden mijn kinderen dat het zwembad bij het hotel een zout-water zwembad was en voor een nieuwe vakantie hebben ze liever een zwembad zonder zout water.

Zelf ben ik aan de ene kant wel een beetje uitgekeken op Tenerife, al zou ik er ook niet echt bezwaar tegen hebben om weer die kant op te gaan.Iets heel anders zou ik ook wel eens leuk vinden. Rijbewijs heb ik niet, dus auto huren en ergens rondtoeren of gewoon ergens met de auto heen rijden gaat hem niet worden. Oudste gaat deze zomer niet meer mee op vakantie en de jongste 2 zijn minder van het shoppen, dus dat kan ik nu ook wat los laten.

De twee kinderen die wel mee gaan zijn qua leeftijd allebei al pubers (dan 13 en 15), maar die van 13 is in gedrag nog veel meer kind en zou het leuk vinden als er genoeg te doen is. Die van 15 gaat denk ik vooral voor goede WiFi en een lekker zwembad. Helaas is die ook nogal bang voor aanslagen en dergelijke en Turkije ofzo durft hij niet aan (zou ook willen dat hij zich daar overheen kon zetten, maar dat is op dit moment niet realistisch, er speelt meer). Zelf zou ik het wel leuk vinden om af en toe een excursie te kunnen doen, maar ook gewoon even bijkomen.

Wie heeft ideeen? Heb al een lading reisgidsen gehaald en zoek het internet af, maar ik hoor gewoon graag leuke ideeen en ik zal vast niet de enige zijn, dus ook leuke reacties die misschien niets voor mij zijn, maar wel voor anderen hier zijn uiteraard welkom.

Pirata
Griekenland

Volgens mij zoek jij een resort.
Heb je al naar Griekenland gekeken? Kreta ofzo?

Anoniem
Resort

Mag, maar hoeft niet per se. Griekenland staat wel ook in boeken die ik mee heb genomen, maar zag nog niet zo snel iets waarvan ik meteen dacht dat ik er heen wilde. Corfu en vaste land ben ik wel eens geweest, andere eilanden daar ken ik minder, dus ook goede ervaringen over die eilanden hoor ik graag.