Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Vakantie en uitjes Vakantie en uitjes

Vakantie en uitjes

Mams

Mams

20-07-2018 om 20:29

Vakantie ideetjes

We gaan volgende week op vakantie. Hebben voor de eerste week een camping in de buurt van Idar Oberstein (in de Duitse Eiffel) gereserveerd omdat vrienden daar vakantie vieren. We haken gezellig een weekje aan.

Tweede week hebben we nog geen plannen. We zoeken naar een leuke omgeving op max een uurtje of 3 van ons eerste kampeeradres in de Eiffel. Maar weten eigenlijk niet goed waar te beginnen met zoeken. Wat is een leuke regio? We gaan iig kamperen, liefst op een kleine, rustige camping met iets van water (riviertje, meer, beek) en in een omgeving waar voldoende te doen is. We zijn niet zo cultureel ingesteld, meer van het wandelen en andere buitensporten.

Wie heeft een leuk idee voor de omgeving waar we zouden kunnen zoeken? Of weet misschien zelfs een leuke camping?

40er

40er

20-07-2018 om 22:42

Idar

Zit je daar toevallig op camping harfenmühle? Die is zo geweldig.

Iets verder naar het zuiden gaan misschien? Zwarte woud? Camping langenwald is leuk. Of helemaal de andere kant op, Sauerland? Rond de biggesee?

Mariska

Mariska

21-09-2018 om 16:24

Ardennen

Misschien is https://www.campingspador.be/ een leuke tweede stop? ligt op zich ook dicht bij de eifel, dus je kunt er zo heen rijden. En een vakantie in de ardennen is nooit verkeerd toch?

Lente

Lente

21-09-2018 om 17:02

Ik denk dat ze al lang terug zijn

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.