Vakantie en uitjes Vakantie en uitjes

Vakantie en uitjes

Waar overnachten richting Toscane?

Hallo,

In juli gaan wij twee weken naar camping Montescudaio in Toscane, Italië. Wij vertrekken rond 16.00 uur uit Zuid-Limburg en het is de bedoeling dat wij twee dagen later op de plaats van bestemming zijn.

Wat is de prettigste route om te rijden en wie weet er leuke overnachtingsplekken? De eerste op een paar uur rijden op de eerste dag. En op de tweede dag, wat is een leuk hotel/appartement/vakantiehuis?
Of kent iemand een site met leuke vakantiehuizen voor 1 dag. Ooit hebben wij zoiets geboekt op weg naar Oostenrijk, alleen weet ik niet meer bij welke organisatie.

Puck

Puck

05-02-2014 om 12:05

op de bonnefooi

Wij zijn gewoon op een gegeven moment van de snelweg afgegaan in zuid duitsland en hebben toen gewoon een gasthof geboekt. Heel simpel, fatsoenlijke prijs en het voldeed prima.
Maar waarom wil je 2 overnachtingen. Wij komen een heel stuk noordelijker weg en wij vonden Toscane prima in 1,5 dag te rijden. Wij zijn ook halverwege de middag weggegaan, in zuid duitsland overnacht en toen door naar Toscane.

Wij

Wij rijden ook in een ruime 1,5 dag naar Toscane vanaf de randstad. Overnachten doen we in Luzern (Zwitserland) bij Holiday Inn. Daar hebben ze betaalbare familiekamers inc ontbijt en ernaast zit een soort la Place waar je 's avonds lekker kunt eten.

kastanjet

kastanjet

09-02-2014 om 10:29 Topicstarter

Puck

Wij willen er 2 dagen over doen, omdat dat qua planning beter uitkomt. We moeten dochter van een sportkamp in Zuid-Limburg halen. Onze optie is dan om weer terug naar huis te gaan (3 uur rijden) en de dag erna weer richting Italië of vanuit Limburg langzaam richting Italië. Wij neigen naar de 2e optie.

Flora B

Flora B

09-02-2014 om 13:22

Wij in oostenrijk

Via Booking... een appartement gezocht voor 1 nachtje... ( wij hebben 4 kinderen) vlak voor de grens met Italie.

Anne Carin

Anne Carin

09-02-2014 om 16:03

Ibis

Wij rijden Italie (Gardameer/Toscane) ook altijd in 2-en, vanuit NH. We overnachten altijd in Ibis Hotel Luzern-Kriens. Bevalt prima. Goed bereikbaar, je zit 's morgens snel weer op de snelweg. En als je bijtijds weer gaat rijden ben je ook voor de grote drukte bij de Gotthardtunnel! Hotel Ibis-centrum hebben wij 1x gedaan, was geen succes, midden in de stad en nauwelijks parkeergelegenheid voor de deur.

Dalarna

Dalarna

09-02-2014 om 19:03

in 1 dag

In 1 dag kan dus niet want ik neem aan dat ze hun dochter niet een dag later kunnen halen. Ze komen dus een dag te vroeg aan in Toscane begrijp ik dus vandaar 2 nachten in plaats van heen en weer rijden om dochter op te halen....

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.