Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Vakantie en uitjes Vakantie en uitjes

Vakantie en uitjes

zebra

zebra

28-09-2020 om 16:24

weekendje weg omgeving Zoetermeer

het is niet dat we persé op vakantie willen maar we willen eind oktober/begin november onze zoon opzoeken die vanwege zijn studie (online) in een dorpje in de omgeving van Zoetermeer woont. Zo zien we elkaar tussendoor nog en voor ons is het sneller met de auto daarheen dan voor hem met het ov naar ons toe, enkele reis 4 uur mits er niks tegenzit want we wonen toch best in een uithoek.

Is dit nog verantwoord om te doen ivm corona, dat wij naar hem toe gaan dus? We zijn verder niet van plan om allerlei steden te bezoeken. We willen logeren in een hotel in hetzelfde dorp.

Viooltje

Viooltje

28-09-2020 om 16:28

Zoetermeer

is geen G3, dus ik verwacht dat dat nog wel losloopt. Maar ik zou zeker de persconferentie van vanavond afwachten!

zebra

zebra

28-09-2020 om 16:40

het rottige is

dat er in een maand tijd nog veel kan veranderen. Maar om nog ergens een plekje te hebben en ook onze huisdieren verzorgd achter te laten, moest er wel al van alles geregeld worden. Dat kan uiteraard geannuleerd worden als het echt moet.
We zullen eerst de persconferentie maar eens bekijken.

Phryne Fisher

Phryne Fisher

28-09-2020 om 16:50

Den Haag?

Zoetermeer is praktisch Den Haag toch? Dat gaat misschien wel op slot vanavond.

zebra

zebra

28-09-2020 om 17:04

het ligt er wel vlakbij

dus vandaar ook mijn twijfels. Al gaan we er echt heen om onze zoon te zien, als hij niet meer onze kant uit mag reizen, dan kan het wel erg lang duren voordat we elkaar weer zien. Maar als het niet verantwoord zou blijken te zijn, dan annuleren we alles uiteraard.

leuke plekken in de buurt van Zoetermeer

Beste Zebra,
Veel leuke plekken in Zoetermeer en omgeving, dus zeker de moeite en als je voorzorgsmaatregelen neemt is -behalve de horeca- alles open. Denk eens aan Delft (Prinsenhof, Porceleyne fles), Den Haag/Scheveningen of Leiden. Allemaal binnen 15min van Z'meer. Genoeg hotels, maar als je meer ruimte wint is een camping ook een goede optie. De Delftse Hout heeft mooie verhuur accommodaties. https://www.jetcamp.com/nl/nederland/zuid-holland/zoetermeer--1/

zebra

zebra

19-10-2020 om 16:32

een hotel hebben we al

geboekt dus dat scheelt en de verzorging van onze huisdieren is ook geregeld.
We gaan slechts een paar dagen en het is tegen die tijd natuurlijk nóg sneller donker omdat de klok dan al een uur terug gezet is dus ik denk niet dat we heel veel gaan ondernemen in de omgeving, dat komt een andere keer wel weer. Maar bij droog weer wellicht een wandeling.

Zoetermeerse

Zoetermeerse

19-10-2020 om 16:48

Wandelsuggesties

In en om Zoetermeer is genoeg te beleven als wandelaar. Je hebt bijvoorbeeld het Balijbos (Floriadepark), rondom de Zoetermeerse Plas (Noord Aa) met leuke tussenstop boerderij 't Geertje (al zal die wel dicht zijn voor bezoek...), Buytenpark en De Nieuwe Driemanspolder. Maar vanuit Zoetermeer zijn de Reeuwijkse Plassen ook goed bereikbaar.

zebra

zebra

02-11-2020 om 14:05

terug thuis

we zijn dus toch nog gegaan al hebben we eind vorige week pas definitief beslist of het wel of niet door zou gaan. We hebben gewandeld, rondje gereden met de auto, wel met mondkapje op door een groot winkelcentrum gelopen maar verder niks ondernomen. Het avondeten deden we beide avonden bij het gezin thuis waar onze zoon verblijft.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.