Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Vakantie en uitjes Vakantie en uitjes

Vakantie en uitjes

hkh

hkh

20-01-2015 om 13:18

weer in Noord Italie begin mei

hallo,

Wij willen in de meivakantie misschien een weekje naar omgeving Iseo (uurtje van Milaan).

heeft iemand ervaringen met het weer daar in die periode, ook 'snachts ? Het gaat ons vnl om lekker de omgeving ontdekken en wandelen etc. Dus een wat actievere vakantie.

Alvast bedankt.

groet,

HKH

Clowntje

Clowntje

20-01-2015 om 20:08

Gardameer 2 jr geleden

2 jaar geleden zijn we in de meivakantie (eind april -en dan 2 weken) naar het Gardameer geweest op een camping, met een vouwwagen. Was heel erg lekker. Kinderen gingen zwemmen (ook in het niet verwarmde zwembad) en in het Gardameer. In de 2 weken 3x een flinke regenbui gehad maar echt prima weer.
Dit in tegenstelling tot vrienden die in dezelfde periode ook in italie ergens in de buurt van Venetië zaten. Die hadden het koud en veel regen.

Wij willen dit jaar ook in de meivakantie. Ik wacht met beslissen (en boeken) als ik enig idee heb van het weer.

bieb63

bieb63

20-01-2015 om 21:32

valt niets over te zeggen

Ondanks dat in hoogzomer je wel een beetje uit kunt gaan van warm(heet) eer en weinig regen, is zelfs dat geen garantie (i.i.g. de regen niet)
Maar begin mei kan het nog alle kanten op, zeker in Noord-Italië. Redelijke kans dat het lekker wandel en activiteiten weer is, maar het kan ook zomaar de hele week veel regenen en fris zijn. Wbt temperatuur voor wandel en activiteit kun je de gok wagen, wbt regen is het een kwestie van geluk of pech.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.