Home » Forum » Wat zeg je

Wat zeg je...

8 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Kaartje
Wat zeg je...

Wat zet je op een kaartje voor iemand die niet lang meer te leven heeft?
Ik kom er niet uit.

Als iemand ziek is en geopereerd is, stuur je een kaartje met sterkte en veel beterschap. Maar wat als beter worden er ondanks alles toch niet meer in zit? Dan past de vrolijke ‘Veel beterschap en laat je maar lekker verwennen’ - kaart niet. Maar wat dan wel?

Flavia
wat je wil

Precies wat je hier ook zegt, dat je het moeilijk vindt om de juiste woorden te vinden. Dat je aan die persoon denkt en dat je hoopt dat er nog mooie momenten met familie en vrienden zullen zijn.

Je hoeft het niet mooier te maken dan het is. Maar iets laten horen is wel heel fijn. Zo'n einde van een leven kan heel eenzaam zijn omdat mensen uit angst het verkeerde te zeggen maar helemaal niets meer zeggen.

Dees
Sterkte

Sterkte in deze moeilijke tijd. Ik wens je voor het dit laatste deel van je leven mooie momenten.

Kaaskopje
Reageer je er voor het eerst op?

Zo ja, dan zou je kunnen openen met: Ik ben er stil van... En daaronder iets als: ik leef met jullie mee, heel veel sterkte.

Mia
kijk hier eens

http://www.gedachten-gedichten.nl/sterkte.htm

er staan wel wat toepasselijke regels tussen

Dymo
of

"Ik denk aan je."

Jesse_1
iets van

"Ik denk aan je" of "we leven met je mee."
Beetje afhankelijk ook hoe goed je de persoon kent, wat de situatie is, hoeveel pijn, hoe staat diegene tegenover zijn nadere einde, weet jij of hij/zij het al lang. etc.

"we hoorden vervelend nieuws over jou, we leven met je mee en wensen je nog mooie momenten toe met de mensen om je heen" zou ook kunnen.

Wilgenkatje
Woorden schieten tekort

En ik denk aan je.