Vraag en Aanbod Vraag en Aanbod

Vraag en Aanbod

beertje

beertje

29-10-2008 om 21:32

Aangeboden: "zelfhulpboeken" over scheiden en co-ouderschap

Ik ben aan het opruimen en kwam deze boeken tegen waar ik nu niks meer mee doe. Hebben mij toendertijd wel erg veel geholpen. Het betreft 5 boeken:
-Scheiden of blijven: voornamelijk over de vraag der vragen die soms zo moeilijk te beantwoorden is.
-Regel zelf je scheiding: met veel handige tips (ook kostenbesparend) om jezelf zo soepel mogelijk een weg te banen door de "scheidingsjungle".
-En de kinderen scheiden mee: een boek over de belevingswereld van kinderen in alle leeftijden over hoe zij een scheiding (kunnen) ervaren. Over wat voor een reacties als ouder zijnde je kunt verwachten en hoe hier mee om te gaan. Echt ieder onderwerp komt aan bod! Aanrader.
-2 boeken van het Nibud over co-ouderschap en kinderalimentatie. Practisch en helder beschreven materiaal over vooral de financiele gevolgen, rechten en plichten die bij een scheiding om de hoek komen kijken.

Kortom, je zou bijna denken dat ik nu een specialist ben op dit gebied met zoveel "vakliteratuur". Ik heb er nogmaals veel aan gehad. Heb ze nu niet meer nodig dus misschien heeft iemand anders belangstelling.

Vraagprijs is 25 euro voor de hele set, exclusief eventuele verzendkosten. Interesse? Mail mij even naar [email protected]

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.