Vraag en Aanbod Vraag en Aanbod

Vraag en Aanbod

Esprit kinder/wandelwagen (hoekse waard)

Ik heb een Esprit kinder/wandelwagen die inmiddels in de weg staat er waar ik vanaf wil.
De wagenbak is zeer weinig gebruikt, dit is ook te zien. De zitting is wel gebruikt en daar zijn zoals gebruikelijk vlekken op de zitting door ontstaan. Deze zijn waarschijnlijk wel met een vlekkenspray eruit te krijgen.
De zitting kan niet (meer) vast gezet worden in de zit/ligstand, maar wellicht dat een handige harrie daar iets mee kan doen. Was eigenlijk al heel snel nadat de wagen in gebruik is genomen.Ik heb dit opgelost door er een soort van haakje aan te bevestigen waardoor de wagen in de zit stand blijft staan.
Er zit een voetenzak, regenhoes en muskietennet bij.
Mag voor een redelijk klein prijsje weg.

Voor foto's kun je me even mailen op [email protected].

proppie

proppie

13-04-2010 om 20:31 Topicstarter

Doomoo seat (hoekse waard)

De Doomoo Seat is een meegroeiende en multifunctionele poef die zowel aan de allerkleinsten vanaf de geboorte (dankzij de veiligheidsriem) als aan grotere kinderen (tot 30 kg) een uitzonderlijk comfort biedt. Deze seat is gebruikt (zijn helaas wat vlekken op de zitting gekomen) maar kan qua conditie nog prima gebruikt worden voor een ander kindje.De bovenste laag kan gewassen worden. De seat is al eens met de korreltjes bijgevuld, deze zijn in woonzaken als vulling voor zo'n € 7.50 te koop. De zak is echter in december door ons bijgevuld. In de kleuren zoals op de foto afgebeeld (de foto heb ik van internet afgehaald). Graag een serieus bod. Nieuwprijs € 120.-.
De kleur is beige/naturel. Voor vragen/foto kun je me mailen op [email protected].

proppie

proppie

13-04-2010 om 20:32 Topicstarter

Autostoel van bebe confort (hoekse waard)

Autostoel is overbodig geworden en staat goed in de weg. De stoel is in prima staat en kan heel goed gebruikt worden voor een volgend kindje.
De zitting is de kleur grijs/zwart. 5-punts gordel.

Voor vragen of een foto kun je me mailen op [email protected].

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.