Vraag en Aanbod Vraag en Aanbod

Vraag en Aanbod

Terpi

Terpi

24-01-2011 om 20:29

Funkeys gezocht

Hai, kennelijk was het ooit een rage en nu het 'uit' is heeft mijn zoon het ontdekt... Funkeys! Wie weet er raad, waar kan ik ze nog kopen? En/of wie heeft een kind wat er niet meer mee speelt en wat er wel vanaf wil?

soepstengel

soepstengel

30-01-2011 om 13:26

Terpi ik heb ze gezien gisteren

bij de uitverkoop van Top1Tys Vlijmen. Daar zijn er nog 2 verschillende een gele(leek op een tijger?) en een rode met gele vlammen?(deuce?)Ze kosten nu 1,70 geloof ik want ze zijn de helft van de helft. Ik zou hem even bellen, hij wil altijd wel meedenken. Lukt t niet dan geef maar een gil dan ga ik ze wel even halen.
Succes!

Ilona

Ilona

30-01-2011 om 20:17

E-bay

Ik heb ze zo'n anderhalf jaar geleden via E-bay gekocht. Werkte perfect, je koopt dan ook funkeys die nooit in Nederland te koop zijn geweest. Op marktplaats staan er ook nog ontzettend veel.

Succes!

Terpi

Terpi

30-01-2011 om 20:44

Danki soepstengel

Ik ga eerst eens kijken of de top1toys hier een dorp verderop ze dan toevallig ook nog heeft, in elk geval is die rode met vlammen al besteld via marktplaats en van die andere weet ik niet of zoon hem heeft of niet. Wie weet benader ik je nog ;) In elk geval bedankt voor de tip!
Enne, Ilona, via ebay hebben we vooralsnog vooral dingen gevonden die ofwel duur waren ofwel niet naar nederland verzonden worden. Wie weet dat nog een speurronde wat oplevert maar ik wilde het eerst eens proberen via gewone winkels om risico's met verzenden te vermijden. Ook jij thx voor het meedenken :)

Wilma

Wilma

01-02-2011 om 11:39

Toevallig vandeweek hier thuis in handen

en ik zat me ernstig af te vragen of ik die dingen nog moest bewaren.

Dat grote witte ding, waar je dit funkeys op moet zetten zeg maar, dat ding wat aan de pc moet, heb je al? Ik zal eens kijken welke ik heb, als je wil. Laat maar even wat weten, dan zal ik zoon vragen of ze weg mogen.

Groetjes,
Wilma

Wilma

Wilma

01-02-2011 om 11:42

Zie er al een paar:

INderdaad een rode met vlammen, een groene met een soort van TROS-ster op z'n voorhoofd, een grijze met een gezicht als elpee, een zwartwitte die op een panda lijkt.

En dat witte ding zelf dus, die grote.

Groetjes,
Wilma

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.