Vraag en Aanbod Vraag en Aanbod

Vraag en Aanbod

Gezocht: elektrische trein met rails voor kids

Ola,

Voor mijn kids (van 2,5 jaar) ben ik op zoek naar een electrische trein met rails. Ze vinden dit helemaal geweldig bij een vriendje, dus zit ik er nu aan te denken om er zelf 1 voor ze aan te schaffen (verwende kids:-)). Ik heb al op marktplaats gekeken, maar daar zijn ze echt waanzinnig duur:-(. Ik wil uiteraard voor de trein betalen, maar liever niet de hoofdprijs. Dus is er nog iemand die een trein (compleet) in de remise heeft staan, dan zou ik hem graag over willen nemen. In de buurt van zoetermeer kan ik hem komen halen, anders wordt het verzenden.

Mailen kan op: [email protected]

Greetz
Mariska

Duplo?

Spelen jouw kids met Duplo?
Daar zijn leuke treinen van te koop en je kunt daar alle andere Duplo bij gebruiken.

groet Toos

Maris

ik kan je helaas ook niet helpen, hoop dat je wat vindt, maar, ook ik vind de duplotrein een echte aanrader! Hij is idd. behoorlijk prijzig, wij hebben hem destijds in de aanbieding gekocht, samen met opa en oma (voor sinterklaas geloof ik). Ze kunnen hem heel makkelijk zelf aandoen en ze lopen ook niet zo snel uit de rails.
Verder alles kids met de hummels?
en verder zal ik stoppen met je draadje vervuilen :) ik hoop dat iemand nog wat heeft liggen!

Loekie

Annet

Annet

12-09-2009 om 17:14

Zoek op geotrax van fisher price

Deze treinen zijn geschikt vanaf 2,5 jaar. Er zijn allerlei uitbreidingen (ook de hoogte in) die het voor oudere kinderen ook interessant maakt. Mijn 11-jarige vindt het nog steeds leuk om een mooie baan te bouwen. Het is de jongste die er daarna het meest mee rijdt.

Duplo is toch meer voor jongere kinderen. Het bouwen zelf is minder leuk.

Annet

Annet

12-09-2009 om 20:46

Niet voor jonger dan 2,5

Duplo is voor jonge kinderen (jongere als je ook nog oudere kinderen hebt). Zo te lezen heeft Marisie ook nog kinderen boven de 2,5.
Duplo is absoluut leuk. Maar als je een treinbaan zoek waar meer kinderen plezier aan hebben, dan zou ik niet voor Duplo kiezen.

zon

zon

12-09-2009 om 21:02

Wel duplo

Mijn ervaring is dat de duplo trein ook voor oudere kinderen nog erg leuk is. Helemaal als je bruggen, tankstation, takeldingen en allerhande andere extra dingen erbij hebt. Mijn dochters zijn 4 en 2,5 en vinden het erg leuk maar ook de buurkinderen van 5, 8 en 11 kunnen er nog uren zoet mee zijn. Wij zijn begonnen met de basisset, toen oudste 2 was, en met verjaardagen of 5 december kopen we aanvullingen er bij. Ook veel rails gekregen en inmiddels kunnen ze heel de kamer door bouwen. Echt een aanrader.

Vera*

Vera*

13-09-2009 om 15:30

Leuk ot

wat het extra leuk maakt is als je twee treinen laat rijden. Dat geeft oudere kinderen meer spanning omdat je heel erg in de gaten moet houden hoe de wissels staan zodat de treinen niet botsen.

Tja

Ik vind duplo ook nog leuk zat voor jonge kinderen, maar ook voor oudere kinderen. Bij mijn moeder komt een oppaskind van nu een jaar of 10 en die speelt er soms nog mee! Incidenteel, dat wel (zo vaak is ie er niet), maar toch. En...Marisie heeft idd. geen oudere kinderen, ze heeft een tweeling van 2.5. Ik vind juist het ideale van duplo dat het zo stevig is en dat je het kan combineren met de andere duplo. Maar, Maris, ik weet natuurlijk niet hoeveel jouw kids met duplo spelen. dat zal ook nog wel schelen. Ben benieuwd waar je uiteindelijk voor kiest en of iemand nog wat voor je heeft liggen.

Liefs, Loekie

Annet

Annet

13-09-2009 om 22:34

Oeps, foutje

Ik las de tekst als vanaf 2,5 jaar.
Dus herstel: geotrax is dan nog steeds heel lang leuk maar Duplo ook.

Marisie

Marisie

14-09-2009 om 10:27 Topicstarter

Bedankt!

Hi meiden,

Bedankt voor jullie reacties. Ik heb toch op marktplaats een betaalbare duplo trein gevonden met veel extra's erbij (brug, benzinestation, bomen) voor een leuke prijs. Als het goed is wordt er komend weekend druk met de trein gespeeld:-). Zie nu alweer uit naar de reactie van de kids (tweeling van 2,5 jaar oud:-)). Bedankt voor jullie tips!

Greetz
Mariska

Marisie

Marisie

14-09-2009 om 10:34 Topicstarter

Loekie (ot)

Hi Loekie,

Sorry dat ik niet meer gereageerd heb op het antwoord van jou in dat ene draadje. Soms is het hier zo'n gekkenhuis, dat ik bijna niet op Ouders Online zit. Hoe doen die andere mensen dat toch allemaal???:-). Afgelopen weekend zijn L&L bij opa en oma geweest (logeren). Wij hebben de hele kinderkamer geverft en beplakt met leuke stickers. TOch besloten dat ze voorlopig nog bij ons op de verdieping in de kleine kamer blijven slapen. Wij willen ze rond 5 jaar naar zolder doen en dan krijgen ze allebei een eigen kamer:-). Mogen ze uiteraard wel bij elkaar logeren als ze dat leuk vinden. Maar afijn, kids dus een weekend weg en wij weer een weekend aan het zwoegen geweest. Ben wel weer een beetje kapot hoor. Maar de kids zijn gelukkig helemaal blij met hun mooie kamer. Lucas een autobed met autostickers (cars) op de muur en Larissa een prinsessenbed met princessenstickers (en 3 autostickers, want die zijn zoooooo mooi!) op de muur. Het is dat Lucas zijn bed net te klein is, want larissa vind zijn bed toch wel erg tof:-). Hebben wij dat weer.... Ben je nu al lid van hyves? Dan kan ik er foto's opzetten van de kamer. OF mail me even, want ik kan je adres niet meer vinden na de meest recente computer crash? Ikke choatisch? nee joh.............. zucht, hahahahaha.

Greetz
tut tut Mariska

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.