Home » Forum » Gezocht voor slachtoffers van loverboys

Gezocht, voor slachtoffers van loverboys

5 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
janitha
Gezocht, voor slachtoffers van loverboys

Mijn zus werkt in een soort blijf van mijn lijf huis voor meisjes die slachtoffer zijn geworden van loverboys. Al deze meisjes komen dus uit de prostitutie. De jongste is 12, de oudste 20. Deze meisjes worden op een geheime locatie opgevangen in de prov. Friesland. Er zijn basisvoorzieningen in het huis. Verder is er weinig budget voor wat leuks. Mijn zus vroeg of ik via mijn contacten kon proberen frutsels, snuisterijen, schilderijtjes, kussentjes, lekkere dingen, kerstspullen etc. te regelen. Mag allemaal zoveelstehands spul zijn. Ze zijn blij met alles. OOL heb ik hiervoor toestemming gevraagd en gekregen om dit bericht te plaatsen. Ik ben woonachtig in Roden, werkzaam in Groningen. Mijn zus woont in Marum. De noordelijke prov. kunnen we dus makkelijk bereiken om eea op te halen. Als iemand van jullie iets heeft: heel erg graag. De bedoeling is daar de boel met kerst wat op te leuken. Je kunt me mailen op rlmaarleveld@hotmail.com

Mvrgr,
Janitha

Karin*
Midden

wij wonen in het midden van het land,een beetje ver dus, maar dit vind ik een erg goed doel. Hebben ze geen gironummer? dan kunnen we een bijdrage storten zodat ze dan zelf wat kunnen aanschaffen?

janitha
Karin*

Karin*, zou je me willen mailen op rlmaarleveld@hotmail.com. Dan kan ik je vertellen over welke opvang het gaat, en je de site geven.

Mvrgr,

Janitha

Karin*
Adres

Klopt je adres? want mijn computer wil geen mailtje ernaartoe sturen..??

Karin*
Toch gelukt

je hebt mail

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.