Home » Forum » Het geheim van de sint

Het geheim van de sint!

9 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Bastet
Het geheim van de sint!

In de aanbieding: Het geheim van de sint - je zult er aan geloven!Geschreven door Greet de Bruijn.
Een spannend verhaal over de onthulling van het grote geheim!Veelbesproken op dit forum.
Je kind al lezend vertellen over de onthulling van het grote geheim...een handreiking voor ouders en kinderen om op een positieve manier achter het het geheim van sinterklaas te komen.
Nergens meer verkrijgbaar,ter overname voor 5 euro.
Groetjes,bastet syldsk@casema.nl

Puck2
Bastet

Ik heb nu even niet de beschikking over mijn mail, maar ik stuur je vandaag nog een mail. Ik heb wel interesse. Het is toch dat boek waar vorig jaar (of het jaar daarvoor) reclame werd gemaakt op t.v.?

Bastet
Puck

Dat weet ik niet,ik denk het niet,ik heb het eervorig jaar al met grote moeite te pakken kunnen krijgen.Hier een afbeelding van het boekje: http://www.famvdhurk.nl/pl/archives/Frontside_book_small.jpg
Het gaat over een meisje van 8 jaar,wat zich toch af begint te vragen hoe dat nou allemaal zit,met sinterklaas,en gaandeweg achter het grote geheim komt,hoe het nu echt zit!Mijn dochter vond het erg leuk,haar vragen werden beantwoord,en gaandeweg het boekje begon het haar te dagen dat Sint dus niet bestaat,handig hulpmiddeltje dus,voor het vertellen,dit boekje!

Puck2
Bastet

Dank voor je foto, het is niet het boek dat ik voor ogen heb. Onze kinderen geloven niet meer, dus het hulpmiddel van een boekje heb ik niet meer nodig. Ik hoop dat je er een ander blij mee kunt maken. Ondertussen ben ik aan het peinzen welk boek ik nu ook alweer zoek, het was volgens mij een boek voor volwassenen....

Tijgeroog
Puck

Deze misschien? Daar wordt nu ook reclame voor gemaakt, vorig jaar idd ook.
http://www.bol.com/nl/p/boeken/sint/1001004007157683/index.html

Puck2
Tijgeroog

Ja... helemaal super, die bedoelde ik. Ben de reclames ervan dit jaar niet tegengekomen overigens. Kijk te weinig t.v. denk ik.

Aïda
Gemaild

Ik heb je even gemaild

Bastet
Boek is weg!

Groetjes,bastet

Annet
Mocht iemand dit boek nog zoeken

rechtstreeks bij de schrijvers is het nog wel te koop. Daar heb ik het zelf ook vandaan.
Ik vond het een erg prettige manier om kind over het geheim te informeren. Er staat veel informatie in op kinderniveau over het ontstaan van Sinterklaas, dat die nu niet meer bestaat als persoon en hoe iedereen meewerkt aan het grote spel.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.