Home » Forum » Honden opvang gezocht tussen 20 juli en 6 augustus

Honden-opvang gezocht tussen 20 juli en 6 augustus

7 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Sinilind
Honden-opvang gezocht tussen 20 juli en 6 augustus

Dag
Zoals ieder jaar zitten we met vakantie+hond. Ik stuur Rixa liever niet naar een echte pension, blijf het een beetje zielig vinden op haar leeftijd. Dus bij deze: heeft een Ouders Online-gezin zin om een lieve oude golden-retriever dame (12 jaar bijna) een leuke vakantie te bezorgen? Ze is heel erg lief (vraag maar aan Lidwientje of Kaaskopje), is blij met aandacht en houdt van knuffelen. We betalen 10 euro's per dag. Liefst op minder dan anderhalf uur rijden van Haarlem, maar mochten jullie ergens verder weg wonen toch reageren. Alleen Limburg en Groningen/achterhoek vallen weg ivm te ver weg.
Dus van 20 juli tot 6 augustus ;-)
Bedankt
Sini

Alida
Sini

Misschien kan ik iets voor jullie betekenen, wellicht voor langere tijd als het van beide kanten goed voelt. Je kunt me mailen als je wilt op: annomama@live.nl

Urslau
Evt

woon zelf in Haarlem noord en kan evt wel een keer de hond uit laten, maar bij ons thuis is wat lastiger.

Puck
Ach gossie urslau

"Een keer de hond uitlaten". Prima om een kat zo tijdens de vakantie te laten verzorgen, maar een gemiddelde hond wordt echt niet vrolijk van alleen af en toe eens uitlaten. En zeker een golder tetriever is een gezelligheidsdier dat je in het algemeen geen plezier doet met 2,5 week alleen.

inkie1979
Sini (ot)

"En oh ja ze kan ook prima autorijden"

wauw! dat is knap ;)

Urslau
Tja

mocht ze in de buurt zijn bij andere mensen die graag willen dat ik haar een keer uitlaat omdat ze niet kunnen bedoelde ik eigenlijk.

Ik begrijp dat veel honden het liefst iemand in hun buurt hebben, maar als er echt geen andere oplossing is kan ik dus evt op die basis meehelpen.

MariaRosa
Wij zouden haar kunnen hebben

Van 20 tot 30 juli. Maar... wel een bovenhuis met een kat. Aan de andere kant: wij zullen haar zo verwennen en vertroetelen. Op 40 minuten rijden van Haarlem af.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.