Vraag en Aanbod Vraag en Aanbod

Vraag en Aanbod

Ise

Ise

13-02-2010 om 11:32

Lego agents 8632

Nog nieuw in de verpakking. Omdat zoon hem dubbel heeft gekregen wil hij het geld bij een mp3-speler leggen. Voor € 15 excl. verzendkosten. Mail [email protected]

Ise

Ise

13-02-2010 om 11:36 Topicstarter

Puzzels nog nieuw in doos

* disney princess enchated tales met gouden accenten 70 stukjes (de blonde prinses...doornroosje?)

* disney fairys 150 stukjes

Beide alleen als demonstratiemateriaal gebruikt.

Ise

Ise

13-02-2010 om 11:38 Topicstarter

Het grote boodschappenspel

Omschrijving:

Het Grote Boodschappen spel, het leukste leerspel voor alle kleuters van 4-6 jaar!

Spelenderwijs ontdekken jonge kinderen de wereld om hen heen en oefenen belangrijke vaardigheden!

mail: [email protected]

Doe boodschappen met Lassa, Konijn, Hond of Poes en oefen spelenderwijs alle belangrijke ontwikkelingsvaardigheden. Verzamel de boodschappen in zes verschillende winkels. Zo leer je welke boodschappen bij de winkels horen, je leert kleuren en vormen combineren, tellen en ook al een beetje rekenen.

Zo werkt het
Maak eerst het dorp met het plein, de straten en de winkels. Daarna krijg je een boodschappenlijstje.
Verzamel de boodschappen in zes verschillende winkels. Als je geluk hebt, kom je op een actietegel en mag je misschien wel met de taxi naar de winkel. Heb je het spel al vaker gespeeld, dan kun je ook proberen zo goedkoop mogelijk boodschappen te doen. Wie de meeste muntjes overhoudt, heeft gewonnen!

Verschillende spelvarianten
Het Grote Boodschappen spel is op verschillende manieren en niveaus te spelen. Zo is het elke keer weer anders! Het spel groeit mee met de ontwikkeling van het kind. De jongste kleuters kunnen er zelfstandig spelletjes zoals lotto mee spelen. Maar je kunt het ook gezellig samen spelen als een spannende wedstrijd. Dus ook leuk en uitdagend voor de oudste kleuters en voor groep 3. Het spel is te spelen met 1 tot 4 spelers.

Spelvariant 1: Haal uit elke winkel een boodschap.
Spelvariant 2: Haal uit elke winkel de boodschap die op je lijstje staat.
Spelvariant 3: Haal uit elke winkel de goedkoopste boodschap.

Inhoud spel
- het plein
- 20 straattegels
- 6 pleintegels
- 6 actietegels
- 6 winkels
- 4 boodschappenlijstjes
- 24 boodschappenkaartjes met punten
- 24 boodschappenkaartjes in vormen
- 96 munten
- 10 actiekaartjes
- 4 pionfiches met opzetvoetjes
- 1 grote dobbelsteen
- spelregels

Ise

Ise

13-02-2010 om 11:40 Topicstarter

Pim pam pet picto - ook nieuw

Beschrijving
Pim Pam Pet Picto
"Pim Pam Pet Picto" is een snelle en spannende variant op het klassieke Pim Pam Pet. Met de afbeeldingen en de bekende draaischijf kun je verschillende spellen spelen. Bij het eerste spel gaat het om snelheid. Wie ziet het eerste een woord met een bepaalde letter?
Bij het tweede spel wordt creativiteit gevraagd. Wie ziet de meeste woorden met een bepaalde letter?

mail: [email protected]

Ise

Ise

13-02-2010 om 11:42 Topicstarter

Spel: kroko-ei van drei magier spiele

Op tafel liggen acht bont gekleurde eieren die elk uit drie kaarten bestaan. Op de rugzijde van die kaarten komen koppen of staarten van pas geboren krokodillen voor. Het doel is om een krokodil te vormen die uit één kleur bestaat.

Wie aan de beurt komt, heeft twee mogelijkheden. Ofwel draait hij een kaart naar keuze om ofwel verwisselt hij twee kaarten van plaats. Slaagt de speler om twee delen van een krokodil uit eenzelfde kleur bij elkaar te leggen, dan mag hij als beloning nog eens spelen. Vormt hij een volledige set (drie kaarten) dan krijgt hij die krokodil. Wie de meeste van die beesten kan verzamelen, wint het spel.

mail: [email protected]

Ise

Ise

13-02-2010 om 11:44 Topicstarter

Twinis memory van beleduc (hout)

Mooi houten memoryspel waar de tweeling (jongen en meisje) bij elkaar gezocht moeten worden. Kindjes van verschillende culturen/nationaliteiten. Nog nieuw in de doos. 40 houten kaartjes.

mail: [email protected]

Ise

Ise

13-02-2010 om 11:47 Topicstarter

Castello del drago - coöperatief spel

Draken belegeren het kasteel!

De spelers zijn ridders, die samen hun burcht moeten beschermen tegen de oprukkende draken. Door een worp met de dobbelsteen wordt per beurt bepaald of een ridder de burcht verdedigt of een draak de burcht belegert.

materiaal
8 burchtdelen, 6 draken, 16 ridders (4 ridders per kleur: rood, geel, groen en blauw), 1 brug, 1 kogel, 1 puntendobbelsteen en 1 symbooldobbelsteen.

begin
De 8 burchtdelen worden in een kring op het speelveld geplaatst. Dit stelt de burcht voor. De 16 ridders worden op het burchtplein opgesteld. De 8 draken staan buiten de burcht. De brug wordt zo geplaatst dat de ene helft in de burcht staat en de andere helft daarbuiten. De kogel wordt op het brugdeel binnen de burcht geplaatst.
verloop
In zijn beurt gooit de speler met de dobbelstenen. De symbooldobbelsteen bepaalt welk spelfiguur moet worden verplaatst: een draak of een ridder.
Draak: Wordt een draak gegooid, dan wordt een draak voor de brug ten aanval opgesteld.
Ridder: Wordt een kleur gegooid, dan kiest de speler een ridder in die kleur en verplaatst deze net zoveel burchtdelen verder als de puntendobbelsteen aangeeft. Wanneer 'wit' wordt gegooid, mag de speler zelf een kleur kiezen. De speler kan kiezen of hij een nieuwe ridder op de burcht plaatst of een reeds geplaatste ridder beweegt. Een nieuwe ridder start vanaf het burchtdeel met het wapen en loopt met de klok mee. Een reeds geplaatste ridder kan ook tegen de klok in bewegen.
Zodra een ridder in een kleur op een burchtdeel eindigt waar reeds een ridder in die kleur staat, vormen de ridders een team. Ze worden aan elkaar geklikt en op het brugdeel in de burcht gezet. De kogel rolt een stukje naar boven. Nu gaat de beurt naar de volgende speler.
eind
Als het zesde ridderpaar op de brug wordt geplaatst, rolt de kogel van de brug af en worden de draken omgekegeld. De dappere ridders hebben de burcht met succes verdedigd! De draken winnen als aan het eind van de ronde zes draken ten aanval staan opgesteld.

ZO goed als nieuw. Mail: [email protected]

Ise

Ise

13-02-2010 om 11:53 Topicstarter

Grand prix van beleduc

Mooi houten spel voor 2 tot 4 spelertjes vanaf circa 3 jaar oud.

Beschrijving:
Met een slakkengangetje gaat het er hier niet aan toe. Alleen degene die de slak handig en snel beweegt heeft de kans om te winnen.
Een leuk spelletje ter bevordering van de coördinatie tussen handen en ogen en van de handigheid.
Inhoud: 1 startlijn met groene vlag, 1 finish met een rode vlag, 4 houten slakken, 4 stenen.

Mail: [email protected]

Ise

Ise

13-02-2010 om 11:56 Topicstarter

Drei magier spelletjes z.g.a.n.

* Funny domino met geweldige afbeeldingen van schapen, koeien, honden, katten, muizen enz.
Beu, miauw, knor,... : een leuke beestenboel met dit dominospel!

Op elke kaart staan telkens twee dieren afgebeeld. Iemand bootst het geluid na van een dier dat op een kaart moet gevonden worden. Degene die daar het snelst in slaagt, mag zijn kaart aanleggen, en op zijn beurt knorren, hinikken, loeien,…

Een leuke variatie op domino...

* GoGoGo met al even leuke en grappige afbeeldingen.
Omschrijving:
Elke speler probeert ofwel 4 dezelfde ofwel 4 verschillende dieren naar hun eigen huis te brengen. Daarbij komt het er vooral op aan de snelste te zijn.

Kaartspelletje voor 2 tot 5 spelers, bestaat uit een stopkaart, 5x5 dierenkaarten en 5x5 huiskaarten. Elke speler ontvangt 5 verschillende huiskaarten, de dierenkaarten worden gesorteerd en open op 5 stapeltjes in het midden gelegd. Elke speler kiest in het geheim een huiskaart uit en legt die omgekeerd voor zich neer. Daarna mag de jongste speler de stopkaart op 1 van de stapel dierenkaarten leggen.

De spelers roepen nu samen GoGoGo en draaien allemaal tegelijk hun gekozen huiskaart om. Dan is het de bedoeling dat de spelers zo snel mogelijk hun hand op de stapel dierenkaarten leggen, die overeenkomt met hun huiskaart. Wie als eerste zijn hand op een dierenkaart legt,wint de kaart. Dierenkaarten die geblokkeerd werden door de stopkaart, kunnen niet gewonnen worden.

In de volgende ronde bepaalt een volgende speler waar de stopkaart ligt, enzovoort. Wie als eerste 4 verschillende of 4 gelijke dierenkaarten heeft, wint het spel.

Beide spellen zijn geschikt vanaf circa 5 jaar.
mail: [email protected]

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.