Home » Forum » Meidenkleding maat 104 116

Meidenkleding maat 104-116

4 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Jons
Meidenkleding maat 104-116

de kast van mijn meiden is weer opgeruimd en ik heb weer veel kleding over. Wie kan ik blij maken met heel veel shirtjes, korte mouw, lange mouw, rokjes, broeken, etc.? Het is echt veel, ik denk 2 vuilniszakken vol. Maar ja, ik heb dan ook een tweeling. De maten varieren van 104 tot 116, dus als je een dochter hebt die begin 104 is, kun je hier echt wel wat mee. De kleding is in goede staat, niet nieuw, veel heb ik zelf ook gekregen. Erg leuk en mooi spul zit er nog tussen.

Ik wil het niet opsturen, maar als je in de buurt van Purmerend/Alkmaar komt, kun je het ophalen. Het is echt de moeite van het omrijden waard ;-)

Omdat ik veel zelf gekregen heb en er zo mee was geholpen, wil ik zelf ook weer graag iemand blij maken die zelf niet veel voor haar dochter(s) kan kopen... Ik hoef er dan ook niets voor te hebben!

Jonsool@live.nl - laat wel even hier een berichtje achter dat je daar gemaild hebt, ik vergeet vaak er te kijken....

Jons
Aanvulling

Er is hier in de buurt dinsdagavond een ophaal van kleding voor het goede doel, en als ik voor die tijd nog niets gehoord heb, geef ik het aan hen mee. Het staat me namelijk wel in de weg...

dus wie interesse heeft? Mail me dan!

elsje78
Jammer, zo ver weg

Ik woon echt letterlijk aan de andere kant van het land, anders had ik zeker interesse, maar 200 km is me echt te veel

groetjse

Jons
Terug onder de aandacht

echt geen interesse iemand?

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.