Home » Forum » Vraag en aanbod » Wahms bestaan ze nog

W.A.H.M.'s: bestaan ze nog?

6 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Moeke
W.A.H.M.'s: bestaan ze nog?

Vroeger kocht ik veel wasbare luiers bij zgn. WAHM's (WorkingAtHomeMoms). Die kochten en verkochten luiers . Nu vind ik alleen nog maar echte webwinkels voor wasbare luiers, maar geen thuisnaaiende oeders meer :-( Is hier iemand bekend met dergelijke WAHM's?

Wilgenkatje
Luiers o.t.

Ik ben nog uit de tijd dat luiers vierkante lappen waren die je netjes in vorm vouwde ( er waren verschillende manieren ) en na het aanbrengen omhulde met een plastic strikslip of plastic broekje. 😅 Zulke luiers waren snel droog aan de waslijn ( gewoon een katoenen lap).

Toen jongste twee baby's waren, kwamen er voorgevormde wasbare luiers op de markt, maar zonder wasdroger ( die ik niet had/heb) leek dat me geen succes.

Wij gebruiken alleen weggooiluiers als we op pad gingen. En ik was de enige niet in die tijd - jaren 80, dorp.

succes met je zoektocht TS!

mijk
Ik deed dat ook

Maar zou nu bij zo'n webshop bestellen. Wel zo duidelijk. Levertijden en zo was altijd wat onduidelijk. Wil je wel van eenpitter dan wellixjt via etsy?

Moeke
Zoek echt adressen

Voor de duidelijkheid: ik wil dus mijn luiers verkopen -heb er heel veel- en die vrouwen die zelf luiers naaiden en doorverkochten, wilden dat vaak wel hebben. Maar ze lijken van de aardbodem verdwenen sinds er professionele webshops bestaan :-( heeft iemand nog mailadresssen/websites van dergelijke WAHM's?

mijk
Hier zit vast wel iemand bij die inkoopt
Moeke
Dank je wel Mijk

Op Marktplaats staan ze al, Lieve Luiers neemt niet in en adviseerde de FB groep, dus blijven er nog 3 nieuwe mogelijkheden over :-)
De echte WAHM's zijn uitgestorven, vrees ik ;-)