Home » Forum » Welke lieve mensen willen tegen betaling voor ons hond zorgen

Welke lieve mensen willen tegen betaling voor ons hond zorgen?

Ben jij al begonnen met seksuele opvoeding?

Of wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? Deel jouw ervaringen hier!

3 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Sinilind
Welke lieve mensen willen tegen betaling voor ons hond zorgen?

Dag allemaal
We zijn (laat maar door omstandigheden niet eerder gezocht/kunnen vinden) op zoek naar een leuk gastgezin voor ons teefje Golden Retriever. We gaan van 23 juli t/m 16 augustus weg. We betalen 10 euro's per dag, en het voer en deg. geven we mee.
Onze hond is op het ogenblik ziek, en de uitkomst is onzeker. Dinsdag volgende week wordt er een punctie gemaakt om erachter te komen of ze nou wel of niet kanker heeft. Mocht ze kanker hebben dan laten we haar snel inslapen en hoeft een oppas natuurlijk niet meer. Mocht ze, wat we heel erg hopen, alleen maar een heftige ontsteking hebben, dan is ze na 1 maand 2 keer per dag een pillejte de oude.
Het is een lieve hond van 10 jaar, gewend aan kinderen van alle leeftijden, aan katten en andere honden, nooit gebeten, nooit druk gedaan, echt een schat. Kaaskoopje en Roefel kunnen getuigen, ze hebben al enkele keren op haar gepast. Alleen kunnen ze niet de hele periode en gezien het feit dat ze niet helemaal lekker is willen we haar liever niet laten verhuizen van oppasadres tijdens de vakantie.
GOed lang verhaal. Onze vakantie annuleren gaat niet meer en eerlijk gezegd zijn we ook enorm aan vakantie toe, maar haar meenemen is voor niemand leuk: we trekken vaak erop uit met kanoen en bergwandelingen, en daar is ze gewoon te moe voor op het ogenblik.
Sini

·´¯`·­» Evy-Lei...
Ach.....wat jammer

dat wij dan ook met vakantie zijn.....
als ik thuis geweest was had ik haar graag even onder mijn hoede genomen hoor...

sterkte met haar hopelijk valt alles reuze mee!

ilsepilse
Flevo

als je id flevopolders woont wel !

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.