Werk, Recht en Geld Werk, Recht en Geld

Werk, Recht en Geld

Coach voor freelancen

Ik wil graag dit jaar meer gaan verdienen als freelancer.

Ik zoek een coach die met me mee wil denken hoe dit aan te pakken. Maar ook die advies kan geven over de presentatie van mijn cv, enz.

Waar kan ik zo iemand vinden? Liefst niet te duur, ik ben een starter.

Lou

Lou

01-01-2011 om 12:30

Bij den haag

Bij Den Haag in de buurt zit Noboz, die is gespecialiseerd in dit soort coaching. Ik heb er geen ervaring mee en weet ook niet wat het kost, maar je kunt hem altijd eens bellen of op zijn site kijken, noboz.nl.

Eens

Ik ben het helemaal eens met Kleine Zelfstandige. Ik heb zelf een bedrijf en geef regelmatig gratis adviezen aan oud-studenten die een eigen bedrijf beginnen in mijn branche. En als ik het te druk heb schuif ik nog wel eens een opdrachtgever door of ik huur de beginners in voor een klus. En dan vertel ik ze daarna ook precies wat er goed ging en wat minder goed en hoe ze het de volgende keer nog beter kunnen doen. Wordt zeer gewaardeerd.
Wat wil je gaan doen? Misschien kun je hier nog wel iemand vinden die je wat tips wil geven!

liat

liat

03-01-2011 om 11:04 Topicstarter

Ik wil ict trainingen geven

in omgeving van Den Haag. Goede tips tot dusver! Ik heb me al opgegeven voor de nieuwsbrief van Noboz. Ik denk dat ik beter eerst wat kan lezen en gewoon proberen, voor ik een coach neem.

Annet

Annet

03-01-2011 om 22:07

Bedoel je dan ook een training zoals outlook?

Toevallig weet ik een organisatie die op zoek zijn naar een on-the-job training hiervoor. Ze zitten net voorbij Rotterdam (vanuit Den haag gezien). Wel de goede kant op qua files.
Mocht je ge├»nteresseerd zijn, dan mail me even: [email protected]

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.