Home » Forum » Conflicten

Conflict(en)

7 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
winny-123
Conflict(en)

Beetje lang verhaal, maar wil graag mijn ei kwijt en jullie benieuwd naar jullie mening,..sinds een jaar ben ik nieuw komen werken bij een bedrijf waar 2 colleg's al jaren met elkaar werken(ben er dus als derde bijgekomen)..waarvan 1(vrouw)een om het maar even zo uit te drukken een neurotisch perfectioniste, controlefreak is, alles wat ik doe (zelfs na een jaar) wordt gecontroleerd en op ieder slakje wordt zout gelegd,..een vergeten punt, komma alles maar dan ook alles wordt telkens naar mij teruggekoppeld ik word er stapelgek en onzeker, gezelligheid is er ook niet, alleen zij onderling bespreken privedingen, ik voel me doodongelukkig, en heb hier al verschillende gesprekken over gehad met leidinggevende,..niemand weet raad,..wat vinden jullie?

koentje
Als jouw

leidinggevende niets te bieden heeft? Of leer het naast je neer te leggen. Lukt dat niet? Weg wezen dan!

dc
Elders zoeken

Ik zou niet mijn baan opzeggen, maar eerst wat anders zoeken. Tot die tijd zou ik gewoon niet meer in discussie gaan en bij elke opmerking zeggen "dank je, ik corrigeer het". Dat vervolgens doen en verder mentaal de vuilnisbak in mieteren. Blijkbaar heeft die meid teveel tijd om handen. Probeer het haar probleem te maken, en niet de jouwe.

Ik snap niet dat die leidinggevende er niet voor zorgt dat jouw werk niet door haar nageken wordt trouwens. Wat zegt de leidinggevende daarvan? Want het is echt ontzettend slecht management, wat ik zo hoor.

Jesse_1
Moeilijk

Moeilijk om van hier af te beoordelen. Het hangt er natuurlijk vanaf wat voor soort baan je hebt of het ook belangrijk is dat de punten goed staan! (Als de teksten gepubliceerd worden is het wel belangrijk dat de punten goed staan en aangezien er nog wat te verbeteren is, is het dan ook niet overbodig dat zij het nog even nakijkt voor publicatie).
Maar als je je na een jaar nog niet lekker voelt in je baan, zou ik op zoek naar wat anders en in de tussentijd proberen de kritiek te negeren, of anders op te vatten.

liat
Je hebt waarschijnlijk een jaarcontract

Dan ben ik het mee eens. Telkens rustig glimlachend de control freak bedanken voor haar feedback. Houd er een lijst van bij, zodat je de fouten niet weer maakt en laat haar ook zien dat je je best doet het te verbeteren. Aan de andere kant worden teksten ook altijd beter als meerdere mensen er naar kijken, dus als het iets is wat gepubliceerd moet worden, vind ik het vrij normaal dat iemand anders er ook naar kijkt. Maar heel weinig mensen kunnen foutloos Nederlands schrijven en je kijkt vaak over je eigen fouten heen.

Hoe groot is het bedrijf? Zijn er andere mensen waar je mee kunt lunchen om toch een beetje leuke sociale contacten daar te hebben?

+ Brunette +
Wegwezen maar verstandig aanpakken.

Of je collega gelijk heeft om op elke slak zout te leggen, hangt af van wat voor werk je doet: journalistieke of publicitaire stukken en ook verzorgd uitziende correspondentie moeten perfect zijn dus waarschijnlijk zou ik (als collega) net zo'n muggezifter zijn.

Aan de andere kant is het niet netjes dat je wordt buitengesloten. Ooit heb ik in zo'n situatie gezeten en als het echt niet gezelliger wordt kun je maar het beste doen alsof je neus bloedt en ondertussen ander werk zoeken.

Toosje
+ brunette + (o.t.)

Of is het muggeNzifter? ;)

Groet,
Toosje

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.