Werk, Recht en Geld Werk, Recht en Geld

Werk, Recht en Geld

met een nickname

met een nickname

11-02-2011 om 22:36

Echtscheidingsconvenant intrekken

Mag je een echtscheidingsconvenant intrekken dat wel al ondertekend is maar nog niet is ingedient bij de rechtbank. Natuurlijk willen sommigen nu weten waarom je dat zou willen. Nou mij is informatie ten gehore gekomen die ik eerder nog niet wist en die mij ten opzichte van sommige punten van mening heeft doen veranderen.
Nickje

rozenstruikje

rozenstruikje

11-02-2011 om 23:28

Nou

Ik weet het niet maar dit zou ik dus razendsnel met je advocaat of mediator gaan overleggen. Want na het tekenen gaat het naar de rechtbank toe dus heel veel tijd heb je niet. Als het niet al te laat is.
Rozenstruikje

met een nickname

met een nickname

12-02-2011 om 09:04

Rozenstruikje

Ik kreeg de scretaresse en ze zou het doorgeven aan de advocaat, het is gelukkig nog niet naar de rechtbank. Ik weet eigenlijk ook niet of ik daar nog moet tekenen. Ik heb even een blackout, moet ineens weer zoveel extra regelen
Nicky

Ingeschreven

Het convenant moet nog ingeschreven worden in de gemeente waar het huwelijk is voltrokken. ik weet niet wat er gebeurt als je wel een uitspraak van de rechter hebt, maar die niet laat inschrijven.

Tsjor

met een nickname

met een nickname

13-02-2011 om 10:49

Tsjor

Ik begreep dat zodra het de rechtbank gepasserd is het rechtsgeldig is. Mbt inschrijving weet ik niet. Ik heb wel wat informatie waardoor ik evt bij de rechter kan aangeven dat ik misleid geweest ben en daardoor niet het overzicht heb gehad om dit goed te ondertekenen. Hoop dat ik niet te warrig ben. Het ligt nog bij de gemeenschappelijke advocaat, dus ik ga hem morgen bellen
Met een nickname

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.