Home » Forum » Geduld

Geduld?

8 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Queenie
Geduld?

Vorige week donderdag had ik een sollicitatiegesprek. Een prima gesprek, was mijn indruk. Ze hadden nogal haast met het invullen van de vacature en ik zou 'volgende week' wel iets horen. Die volgende week is nu bijna voorbij.
Ik overweeg nu een mail te sturen met de vraag of ze me iets kunnen vertellen over het verdere verloop van de procedure. Maar ehm... hoe komt zoiets op jullie over? Ongeduldig? Of 'niet-afwachtend'?
Groet, Q.

Rosase
Doen!

Dat is niet ongeduldig, dat is pro-actief. De week is bijna om, dus je had wel iets kunnen verwachten qua antwoord.

Door te reageren laat je zien dat je erg geinteresseerd bent en dat kan, mits netjes geformuleerd, alleen maar in je voordeel werken.

Queenie
Gedaan

Bedankt voor jullie reacties. Ik heb inderdaad gebeld. Ik zal nog wel een weekje geduld moeten hebben. Hou er inmiddels sterk rekening mee dat het feest niet doorgaat.
Groeten, Q.

koentje
Nou ja,

het is niet gek daar rekening mee te houden. maar dat het wat langer duurt hoeft echt niet zo veel te zeggen.
succes met wachten!

Queenie
Bericht

Afgelopen vrijdag ontving ik het (mail)bericht dat ze voor een andere kandidaat hebben gekozen. Ze waren heel positief over me en zullen me in portefeuille houden. Mooi meegenomen. Ik zoek weer verder.
Q.

Asa Torell
He queenie

Wat ontzettend jammer! Hopelijk komt de gouden baan gauw voorbij.

Queenie
Asa

Ja, die komt vast een keer en liefst toch wat dichter bij huis! Dat is dan weer het voordeel van lang moeten wachten, het eerst enthousiasme was alweer wat gezakt en er waren intussen heel wat vragen gerezen.
Groeten, Q.

Asa Torell
Queenie

Ja grappig, zoals dat gaat! Dat je zelf ook meteen vooral de nadelen ziet als het niks geworden is. Straks krijg je dus je droombaan, wacht maar af ;-). Ik duim er in elk geval voor.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.