Werk, Recht en Geld Werk, Recht en Geld

Werk, Recht en Geld

lelie

lelie

19-05-2010 om 23:25

Gehandicapt door medische misser

Ik ben slachtoffer van een medische fout, of eigenlijk een serie fouten. Ik heb mijn verhaal al eens aan een jurist voorgelegd en hij denkt dat er voldoende reden is om er een zaak van te maken. Nu zit ik er al een tijd tegenaan te hikken. Eigenlijk ben ik een beetje bang voor allerlei vervelende toestanden en dat ik toch niet serieus word genomen. Dokters die elkaar de hand boven het hoofd houden enzo.

Toch vind ik dat ik op zijn minst recht heb op een schadevergoeding omdat ik blijvend gehandicapt ben geraakt. Ik heb veel kosten moeten maken, ook in de toekomst blijft dat zo en ik kan mijn oude beroep nooit meer uitoefenen. Door mijn beperkingen is het leven een stuk minder leuk geworden en heel veel kan ik niet meer doen met mijn nog jonge kinderen. Ook zij zijn er de dupe van.

Ik weet helemaal niks van dit soort zaken en moet er wéér in mijn eentje voor knokken. Hoe pak ik dit aan en wat staat mij te wachten. Dan denk ik weer, néé heb ik.... Ik heb een rechtsbijstandverzekering, moet ik die benaderen? Wijzen zij me dan een advokaat toe? Is er een verjaringstermijn?

Ik wil dit niet zomaar voorbij laten gaan, dat is ook niet goed voor mijn verwerking. Het blijft knagen dat er fouten zijn gemaakt en dat de artsen deze gewoon negeren, het wordt gewoon doodgezwegen....

Iemand met ervaring hiermee?

Beer advocaten

in Amsterdam.. daar heb ik wel goede verhalen over gehoord. Zijn al heel lang bezig op dit gebied.

Of de vakbond?

Doen

Het zal het leed niet vergoeden, maar mocht je een financiele vergoeding krijgen dan kun je daar thuis wat mee. Je hebt al veel kosten gemaakt.

Ik kan Ik wens je me voorstellen dat het een hele stap is, en dat je weinig vertrouwen hebt in de artsen (hand boven het hoofd houden, zoals je schrijft). Zoek daarom een goede steun hierin, die jouw belangen behartigd.

De eerder gegeven tip over de site van medische missers van de AVRO zou ik zeker even bezoeken en napluizen, wellicht helpt het je een beslissing te nemen.

Veel sterkte en succes gewenst met je beslissing, en ook de lange weg die je (juridisch) hebt te gaan.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.