Home » Forum » Gesolliciteerd nu enorm twijfelen nog afbellen

Gesolliciteerd, nu enorm twijfelen...., nog afbellen?

6 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
twijfelkont....
Gesolliciteerd, nu enorm twijfelen...., nog afbellen?

Afgelopen vrijdag sinds zo'n 20 jaar een sollicitatiegesprek gehad, maar dit weekend ben ik zo aan het twijfelen.... Ik neig ernaar om de baan toch niet te doen, phoeee hee...
Liever nu afbellen dat over een half jaar, toch?

Wie kan mij van het schuldgevoel afhelpen om morgenochtend af te bellen?

Twijfelkont....

Guinevere
Wacht nu maar af

Hm, het lijkt me wat voorbarig om nu al af te bellen. Ik begrijp dat je vrijdag pas het eerste gesprek hebt gehad? Heb je daar al terugkoppeling op gehad?
En natuurlijk heb je allerlei twijfels na 20 jaar niet gesolliciteerd te hebben, verandering kan "eng" zijn!
Ik zou gewoon doorgaan en zien waar (en of) het schip strandt. Sowieso is het een goede oefening, en je leert iets over je arbeidsmarktwaarde. Mocht je blijven twijfelen en doorgegaan zijn naar de 2e ronde, dan kun je daar altijd je twijfels (met redenen erbij) uitspreken. Beter er over praten dan op basis van onderbuikgevoelens er de brui aan geven.

Jesse_1
Waar twijfel je dan over?

Misschien dat de evt. aanstaande werkgever je twijfels nog wel kan nemen in een volgend gesprek?
NB ik heb wel eens 'nee' gezegd toen ik werd uitgenodigd voor een tweede gesprek.

dc
Juist niet

Is juist de perfecte situatie om goed te oefenen en te bedenken wat voor jou voorwaarden zijn om toch over de drempel te gaan. En kijken of je dat voor elkaar kunt krijgen. Krijg je het, dan hoef je niet meer te twijfelen, zo niet, heb je goed geoefend.

Twijfelkont
Bedankt

voor de reacties. Ik zal het wat meer uitleggen. Vakature is binnenshuis, en ik ben er 3x voor gevraagd om te solliciteren. Echter heb ik nu het ideale contract, en ga ik andere diensten werken (ipv avonden de nachten).
Ik denk dat ik gewoon erg naast mijn schoenen bent gaan lopen omdat ik 3x gevraagd bent. Dat klinkt natuurlijk leuk :-) 2e gesprek was nog niet eens zeker, en ik zou het strakjes (maandag) horen.
Ik denk dat ik heel vroeg ga bellen en nog een gesprek voor vandaag ga aanvragen, en dan eigenlijk zeggen dat de vakature een jaar te vroeg is...

Getsie, heb er slapeloze nachten van...

Twijfelkont

Guinevere
En?

En? Wat heb je gedaan?

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.