Home » Forum » Heikele kwestie of gewoon werk

Heikele kwestie of gewoon werk?

4 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Heidy
Heikele kwestie of gewoon werk?

Het kleine bedrijf waar ik werk heeft voor en nadelen. We werken met 3 personen. De baas is met vakantie en nu is er (uiteindelijk, want het zat er al aan te komen)gebleken dat de server vervangen moet worden. Dit gaat in de duizenden euro's lopen. Ik weet dat mijn baas dit zit uit te stellen, dat kan ik me voorstellen.
Nu is er een service ICT technicus bij geweest en het advies is: vervangen! Nieuw apparaat kopen. Nu zegt mijn collega dat ik de baas maar moet bellen in haar vakantie. Zij heeft veel contact met de baas en ik las ook een mailtje over: "blij als ik je weer zie dan ga ik je knuffelen" ! Ik heb helemaal geen zin om me voor het karretje te laten spannen en de brenger van de slechte boodschap in de vakantie van de baas. Wat moet ik doen?

amk
Nu of kan het wachten

hoe lang kan het wachten met die server, die zal ook niet 1,2,3 geleverd en geinstalleerd worden. Die mededeling kan de ict-er best wel zelf even in een mail zetten naar de baas en die vindt dat dan gewoon na de vakantie.

Kate
Niet bellen

Het zat er al aan te komen schrijf je dus je baas is op de hoogte van het feit dat de server aan vervanging toe is? En omdat iemand dat dan hardop uitspreekt ga je je baas bellen voor iets dat hij allang weet? Hij leest dat rapport wel als hij terug is van vakantie. Of de server moet er mee uitscheiden?;)
Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Rafelkap
Slecht nieuws

Als jullie nu niet kunnen werken, kan je je baas best hierover lastig vallen. De baas moet tenslotte beslissen. Het is dan wel slecht nieuws, maar kom op: er is toch niemand dood?
Leest je baas ook mail in zijn vakantie? Anders kan het ook wel over de mail.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.