Werk, Recht en Geld Werk, Recht en Geld

Werk, Recht en Geld

Hoe vind ik een thuistypiste?

Ik heb via dit forum al een betrouwbare en goede vertaalster Engels gevonden, dus ik probeer het nog een keer. Het gaat hier goed met de zaken, dus ik wil wat typewerk uitbesteden. Nou heb ik wel iemand die het zwart wil doen, maar dan kan ik de kosten niet aftrekken. Ik zoek dus een thuistypiste die wit wil werken. Kent iemand zo'n dame (mag ook heer zijn) en wat zou dat kosten? Ik heb wel op internet van die secretariaat-achtige bedrijven gevonden, maar die leggen er weer zo'n marge op dat het voor mij niet rendabel is om uit te besteden.

Stoepkrijt

Misschien ken ik wel iemand.. maar dan moet ik een beter idee hebben over de omvang van de klus(sen). Nu wordt niet duidelijk of je iemand 60 uur per week achter de Tastatuur wilt hebben of dat er af en toe een A4-tje moet worden ingevoerd.
Oftwel grove indicatie?

Vic

Vic

17-09-2010 om 13:35

Populair bijbaantje

Volgens mij zijn er heel veel mensen op zoek naar dit soort thuiswerk. Het moet dus wel gek lopen als je via dit berichtje niemand vindt. Anders zou ik een oproepje plaatsen in een huis-aan-huis blad. Wat is de betaling die je in gedachten hebt? (Haha ik wil ook wel wat bijbeunen op een makkelijke manier).

fladder

fladder

17-09-2010 om 13:42

Ik ik ik!

fladderbeestje at gmail dot com

Vic

Vic

17-09-2010 om 13:52

He fladder

Voordringer ;-)

Stoepkrijt

Stoepkrijt

17-09-2010 om 14:30 Topicstarter

Wat een reacties!

Dames, dames! Ik had al eerder eens met Fladder contact gehad over schrijfwerk, maar toen sloeg de crisis toe en kon ik alles alleen af. Dus nu zij zich weer aanbiedt probeer ik er eerst even met haar uit te komen. Fladder: je hebt mail.
Mocht ik in de toekomst uitbreiden, dan zal ik aan jullie denken. Het gaat om het uitwerken van interviews en het hangt van de drukte hier af of het een uurtje per week of twee uur per dag is. De zaken gaan goed, maar ik durf nog steeds geen opdrachten af te slaan, vandaar dat ik dit soort werk wil uitbesteden, dan houd ik zelf meer tijd over voor het schrijven.

jammer

jammer

17-09-2010 om 19:33

Te laat

had het ook wel willen doen....

Puck

Puck

17-09-2010 om 20:17

Ja jammer

Ik had het ook wel willen doen, maar ik gun het Fladder.
Dus: leuk Fladder, zal goed van pas komen met een verhuizing in het verschiet.

Elisa Gemani

Elisa Gemani

18-09-2010 om 00:10

Goed idee!

Kan ik achteraan aansluiten? Ik mag nu de centjes die ik verdien houden en die zijn zeer welkom;-)
Maar ik heb nu in ieder geval een goeie tip gekregen om mijn diensten als thuistypiste aan te kunnen bieden. Helemaal geen slecht plan om vanuit huis dit werk te gaan doen als aanvulling op mijn gedeeltelijke WAO-uitkering! Ik ga het voorleggen aan mijn reintegratiecoach. Dus hoe dan ook bedankt!=P

Stoepkrijt

Stoepkrijt

20-09-2010 om 17:47 Topicstarter

Eerst klus geklaard

Fladder heeft inmiddels de eerste spoedklus heldhaftig geklaard, dus dat gaat helemaal goed komen met ons.
We kunnen trouwens wel een thuiswerkorganisatie oprichten met al die dames die wel willen typen!

jammer

jammer

20-09-2010 om 21:00

Wat let je? ;-)

Ik sluit me aan hoor!

fladder

fladder

20-09-2010 om 23:02

Superblij!

Dank je, Stoepkrijt, voor deze kans!!!
En inderdaad, we kunnen wel een vacaturebank opstarten ;-) Ik meld me bij deze aan voor allerlei klusjes (o.a. typewerk) waar anderen niet aan toekomen, want het is vrijwel zeker dat mijn TNT-contract niet verlengd zal worden wegens weigervoeten, maar mijn handen doen het nog uit-ste-kend!
Verder ben ik goed in telefoonwerk (liever geen acquisitie), ik heb mijn eigen logo ontworpen, idem dito voor mijn website (wel met een sjabloon, maar zelf uitgewerkt met een eigengemaakte foto in de kop; url te verkrijgen via fladderbeestje at gmail punt com), ik fotografeer (misschien zoek je wel iets voor je website?), ik heb wel eens iemands tuin ontworpen en ik kan ook tekenen en schilderen (gespecialiseerd in boeddha's).

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.