Home » Forum » Hoe vind ik een thuistypiste

Hoe vind ik een thuistypiste?

12 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Stoepkrijt
Hoe vind ik een thuistypiste?

Ik heb via dit forum al een betrouwbare en goede vertaalster Engels gevonden, dus ik probeer het nog een keer. Het gaat hier goed met de zaken, dus ik wil wat typewerk uitbesteden. Nou heb ik wel iemand die het zwart wil doen, maar dan kan ik de kosten niet aftrekken. Ik zoek dus een thuistypiste die wit wil werken. Kent iemand zo'n dame (mag ook heer zijn) en wat zou dat kosten? Ik heb wel op internet van die secretariaat-achtige bedrijven gevonden, maar die leggen er weer zo'n marge op dat het voor mij niet rendabel is om uit te besteden.

rodebeuk
Stoepkrijt

Misschien ken ik wel iemand.. maar dan moet ik een beter idee hebben over de omvang van de klus(sen). Nu wordt niet duidelijk of je iemand 60 uur per week achter de Tastatuur wilt hebben of dat er af en toe een A4-tje moet worden ingevoerd.
Oftwel grove indicatie?

Vic
Populair bijbaantje

Volgens mij zijn er heel veel mensen op zoek naar dit soort thuiswerk. Het moet dus wel gek lopen als je via dit berichtje niemand vindt. Anders zou ik een oproepje plaatsen in een huis-aan-huis blad. Wat is de betaling die je in gedachten hebt? (Haha ik wil ook wel wat bijbeunen op een makkelijke manier).

fladder
Ik ik ik!

fladderbeestje at gmail dot com

Vic
He fladder

Voordringer ;-)

Stoepkrijt
Wat een reacties!

Dames, dames! Ik had al eerder eens met Fladder contact gehad over schrijfwerk, maar toen sloeg de crisis toe en kon ik alles alleen af. Dus nu zij zich weer aanbiedt probeer ik er eerst even met haar uit te komen. Fladder: je hebt mail.
Mocht ik in de toekomst uitbreiden, dan zal ik aan jullie denken. Het gaat om het uitwerken van interviews en het hangt van de drukte hier af of het een uurtje per week of twee uur per dag is. De zaken gaan goed, maar ik durf nog steeds geen opdrachten af te slaan, vandaar dat ik dit soort werk wil uitbesteden, dan houd ik zelf meer tijd over voor het schrijven.

jammer
Te laat

had het ook wel willen doen....

Puck
Ja jammer

Ik had het ook wel willen doen, maar ik gun het Fladder.
Dus: leuk Fladder, zal goed van pas komen met een verhuizing in het verschiet.

Elisa Gemani
Goed idee!

Kan ik achteraan aansluiten? Ik mag nu de centjes die ik verdien houden en die zijn zeer welkom;-)
Maar ik heb nu in ieder geval een goeie tip gekregen om mijn diensten als thuistypiste aan te kunnen bieden. Helemaal geen slecht plan om vanuit huis dit werk te gaan doen als aanvulling op mijn gedeeltelijke WAO-uitkering! Ik ga het voorleggen aan mijn reintegratiecoach. Dus hoe dan ook bedankt!=P

Stoepkrijt
Eerst klus geklaard

Fladder heeft inmiddels de eerste spoedklus heldhaftig geklaard, dus dat gaat helemaal goed komen met ons.
We kunnen trouwens wel een thuiswerkorganisatie oprichten met al die dames die wel willen typen!

jammer
Wat let je? ;-)

Ik sluit me aan hoor!

fladder
Superblij!

Dank je, Stoepkrijt, voor deze kans!!!
En inderdaad, we kunnen wel een vacaturebank opstarten ;-) Ik meld me bij deze aan voor allerlei klusjes (o.a. typewerk) waar anderen niet aan toekomen, want het is vrijwel zeker dat mijn TNT-contract niet verlengd zal worden wegens weigervoeten, maar mijn handen doen het nog uit-ste-kend!
Verder ben ik goed in telefoonwerk (liever geen acquisitie), ik heb mijn eigen logo ontworpen, idem dito voor mijn website (wel met een sjabloon, maar zelf uitgewerkt met een eigengemaakte foto in de kop; url te verkrijgen via fladderbeestje at gmail punt com), ik fotografeer (misschien zoek je wel iets voor je website?), ik heb wel eens iemands tuin ontworpen en ik kan ook tekenen en schilderen (gespecialiseerd in boeddha's).

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.