Home » Forum » Hoeveel verdien je bij sandd

Hoeveel verdien je bij sandd

11 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
LaMama
Hoeveel verdien je bij sandd

He allemaal,
Ik kan het niet vinden op de website en niet in het archief van OOL, maar ik vermoed dat er wel mensen op dit forum zitten die het antwoord kennen op mijn vraag. Hoeveel verdien je met een gemiddelde wijk bij Sandd? Ik heb helemaal geen idee, dus ik ben al blij met een richting. Is dat 100 euro per maand? 50? 500? Mij kun je alles wijsmaken ;-)
Groet,
LaMama

Ellen
Ik

Ik heb 2 jaar geleden voor Sandd post gelopen. Ik denk dat je met een gemiddelde wijk ca. €140 euro verdient, maar dat zal in een drukke maand zijn. Je hebt ook mindere (rustigere) periodes en dan zal je dat bedrag niet halen. Dan bezorg je op 2 ochtenden. (was toen dinsdag en vrijdag).
Ik heb ook een tijdje 2 wijken gelopen. Daar deed ik precies een ochtend over. Ik kreeg toen een vast loon van €350,-- per maand.
Dat was toen vrij riant en werd gauw teruggedraaid toen er een nieuwe vestigingsmanager kwam. Maar dat is weer een ander verhaal.

Ellen
Oh ja

Je kunt bij Sandd, als je gaat solliciteren opvragen wat de gemiddelde aantallen te bezorgen post zijn geweest per maand van het afgelopen jaar. Dan heb je een beetje een idee wat je gaat verdienen want die tendens komt ong. elk jaar wel terug...

Succes!

Ellen
En nog wat...

Sorry, er schiet me iedere keer weer wat te binnen.
Ik heb ook een tijdje post voor Selectmail bezorgd (was toen erg wanhopig op zoek naar werk). Daar kreeg ik een stuk beter betaald als bij Sannd. Misschien is dat ook een optie voor je.

Ellen
Correctie (laatse keer)

Ik schrijf dat je kunt opvragen wat de gemiddelde aantallen te bezorgen post zijn geweest per maand maar ik bedoel natuurlijk dat je de EXACTE aantallen kunt opvragen per maand.

Ik begin me dit draadje een beetje toe te eigenen. Dat is niet de bedoeling. Excuus.

Bastet
Klopt pelle

Er zit ook een hoop voorwerk aan vast.
Bastet

Ellen
Pelle

Je hebt gelijk; dat telde ik voor het gemak even niet mee. Ik deed het sorteren altijd de dag ervoor.

Die tijd moet je natuurlijk ook mee rekenenen bij je bezorgtijd om te kunnen bepalen wat je uurloon wordt.
En dan blijft er helemaal niet veel over..

sanddloper
Het komt neer op...

het komt er grofweg op neer dat je zo'n zes cent per poststuk ontvangt.

Om wat preciezer te zijn:
Twee cent per poststuk voor het sorteren
Vier cent per postadres (kunnen dus meer poststukken zijn).
Daarnaast nog een afmeld- en wijkvergoeding.

De boel wordt ongesorteerd aangeleverd (waardoor je wel zelf je route kunt bepalen).

Ik heb een relatief kleine wijk ca 100-120 euro per maand, ben per keer gemiddeld half uur aan het sorteren. Lopen weet ik eigenlijk niet; een deel van mijn wijk combineer ik met boodschappen doen (eindpunt van mijn route). Ik schat in vijf kwartier maar ik loop op mijn gemak, als ik zou fietsen zou het volgens mij makkelijk binnen een uur te doen zijn.

snuffie60
Ook sandd

sorteervergoeding 2,1 ct, wijkvergoeding rond de 3 in mijn geval. dit is afhankelijk van de "zwaarte" van je wijk. kan je voorstellen dat er verschil zit tussen kilometers tussen boerderijen fietsen of erg veel zo in portiekbussen gooien. adresvergoeding 4.2 per adresstop en herlaadvergoeding als je boven de 30 kg komt.

Nee, het levert eigenlijk niet veel op, maar geeft wel een enorme vrijheid.......
snuf

LaMama
Wel aantrekkelijk (en select mail?)

Bedankt voor al jullie reacties.
Hoewel het geen enorme bedragen zijn, klinkt het me best aantrekkelijk in de oren. Vanaf volgend jaar gaat mijn jongste naar school en heb ik dus wel wat uurtjes over. Ik vind buiten zijn en lopen (ook in de regen) lekker. En een beetje extra geld is nooit weg, toch?
Over SelectMail: wordt dat niet per auto bezorgd?
Groet!
LaMama

MamaMarit
Uurloon

Als ik deze bedragen zie en dat omreken naar het uurloon, dan geloof ik dat ik liever voor het minimumloon een paar uurtjes achter de kassa bij AH zou kruipen...

Gaat het jullie dan alleen om de vrijheid (er zijn meer baantjes binnen schooltijden!) of het buiten zijn?

Groetjes,
MamaMarit

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.