Werk, Recht en Geld Werk, Recht en Geld

Werk, Recht en Geld

Hulp nodig! gekort op uitkering uwv

Mijn man heeft sinds maart 2010 een WW-uitkering. Sinds die tijd is er sporadisch contact geweest met diverse (wisselende) consulenten. Hij krijgt geen werkbriefjes of sollicitatie-verantwoordingsformulieren toegestuurd.

Wel is er 2 keer een uitnodiging voor een banen- en reintegratiemarkt gestuurd, maar die vielen samen met een bezoek aan de psychiater van onze zoon. Die afspraken staan ver van te voren vast en de tweede keer viel het samen met intake gesprek van de school waar zoon waarschijnlijk heen zou gaan en waarbij gevraagd werd naar vader en zoon (niet naar moeder). De oproep voor de markten kwam enkele dagen tevoren. Hij heeft zich daarvoor geexcuseerd en zich afgemeld.
De laatste uitnodiging dateert van vrijdag 27 mei voor de markt van 31 mei (dinsdag).

Vorige week werd hij gebeld door de huidige consulente met een narrig gesprek waarin werd gesteld dat hij zich niet aan zijn verplichtingen hield. En dat was dus nav die uitnodiging voor dat reintegratiemarkt-gedoe van maanden terug. De eindboodschap van dat gesprek was dat hij binnenkort 3 banen toegestuurd zou krijgen en dat hij er dan 1 van die 3 sowieso zou moeten accepteren.

Paar dagen later lag er een brief in de bus dat hij miv 8 augustus gedurende 4 maanden 25% gekort zou worden op de uitkering! Natuurlijk willen wij bezwaar hiertegen maken maar omdat onze energie nogal beperkt is, willen we dat alleen doen als we enige kans van slagen hebben.
Daarbij zou hulp in de tekstuele zin dan ook zeer welkom zijn...
Er is vrijwel nooit contact, er wordt nooit gevraagd naar zijn sollicitaties en dan naar aanleiding van zoiets, zo'n onevenredig zware sanctie? Ik vind het nogal wat! Het heeft behoorlijke gevolgen voor ons als dit door zou gaan.

Wie kan hier voor ons een lichtje laten schijnen?

Bedankt alvast!
Jons

Naar het juridisch loket, en wel direct!

Hoppeta, naar het juridisch loket (voor adressen www.hetjl.nl), en laat je doorverwijzen naar een advocaat. Je moet eerst naar het loket om korting op de eigen bijdrage te krijgen (iets nieuws sinds 1 juli) Voor het restant van de eigen bijdrage kan je mogelijk nog bijzondere bijstand aanvragen. En wie weet heb je mazzel en komt die advocaat helemaal niet om dat restant eigen bijdrage. Bovendien, als je wint krijg je het terug.

Kans van slagen is er zeker. Ik zou het beslist doen, en hoewel ik meen te weten dat jullie erg krap zitten zou ik die paar tientjes eigen bijdrage er in dit geval tegenaan gooien om je de sores door een deskundige uit handen te laten nemen. Moet je man alleen nog wel mee naar de hoorzitting.

Woon jij niet in de Kop van Noordholland? Kerstin Hopman in Alkmaar weet wel raad met dit soort zaken, of Advocatenkantoor Oudegracht (ook Alkmaar). Maar mocht je ergens anders wonen, zeg dan even welke regio, misschien weet ik iemand, en anders kan je kijken op de site van de specialistenvereniging ssz-advocaten.nl (maar er zijn ook legio deskundige advocaten die geen lid van de specialistenvereniging zijn).

Het kan zelfs zijn dat het handig is om naast de reguliere bezwaarzaak ook een spoedzaak te starten, maar dat moet je met je rechtshulpverlener overleggen.

Ten overvloede: ik ga ervan uit dat jullie geen lid zijn van een vakbond of een rechtsbijstandverzekering hebben. Als dat wel het geval is zou ik contact opnemen met de bond of de verzekeraar.

Overigens kan je wel zelf bezwaar maken. Ik raad het alleen in dit geval niet aan omdat een ter zake kundige advocaat in jullie geval relatief goedkoop is (zo hep ellek nadeel weer se foordeel ...), er meer verstand van heeft en een hoop werk en zorgen uit handen neemt.

Sterkte, en als je vragen hebt roep je maar.

Groeten,

Temet

Chippie

Chippie

19-08-2011 om 10:40

Maar...

Ik sluit me aan bij Temet.

Maar... ik vraag me wel af of je je eigen vverantwoordelijkheid ziet in deze. De regels zijn veel strenger geworden (in mijn ogen terecht) en daar ben je ook van op de hoogte gebracht. Een uitnodiging voor een reintegratiemarkt staat op gelijke hoogte met een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek. Je geeft aan dat je je afgemeld hebt, maar daar spreekt niet diret een positieve wil uit. Heb je ook gevraagd wanneer de volgende markt is, dat je graag wilt komen, etc. Heb je gevraagd of de intake op school verplaatst kon worden.
Als je geen sollicitatieformulieren krijgt toegestuurd, kun je toch ook zelf even bellen? Wisselende consulenten zijn vervelend, maar dat wil niet zeggen dathet onoverkomelijk is. Als je niet meer weet wie je consulent is, is één belletje voldoende, dat weten ze met één druk op de knop.

Beperkte energie, ja, dat kan ik me goed voorstellen in jullie situatie. Maar 'werk vinden' moet nu wel één van jullie topprioriteiten zijn. Vooral vanuit jullie zelf. Hopelijk zien jullie dat zelf ook.

jons

jons

19-08-2011 om 11:06 Topicstarter

Temet en chippie

Temet, dank je, hij gaat vandaag nog bellen!
Chippie; mijn man heeft een aantal zaken die er spelen, waarvan het UWV/CWI op de hoogte is. Er is om hulp gevraagd, diverse malen, die is niet geboden. Dat er geen werkbriefjes ed zijn gevraagd, wil niet zeggen dat hij niet gesolliciteerd heeft, hoor. Dat heeft hij namelijk wel degelijk! Er is alleen nooit naar gevraagd, dus hoe weten ze dan dat hij niets doet?
Ikzelf heb geen soll.verplichting, maar zoek me ook rot. Het valt heus niet mee en we zijn druk doende. Maar daar ging mijn vraag helemaal niet over, trouwens.

Het gaat me niet om hoe wij 'gezien' worden door jullie maar of 25% korting gedurende enkele maanden niet buiten proportie is en of het zin heeft om bezwaar te maken.
En nee, dat gesprek op school was niet te verplaatsen, dat hebben we nog geprobeerd. Maar ja, 1 dag vantevoren bellen of je nog een andere afspraak kunt maken, terwijl de tijdsdruk heel hoog is, nee, dat ging niet meer.

dus ja, dat zien we zelf heus ook wel!!!

Chippie

Chippie

19-08-2011 om 11:35

Jons

"Dat er geen werkbriefjes ed zijn gevraagd, wil niet zeggen dat hij niet gesolliciteerd heeft, hoor. Dat heeft hij namelijk wel degelijk! Er is alleen nooit naar gevraagd, dus hoe weten ze dan dat hij niets doet?"

Hohoho, ik zeg nergens dat hij niet gesolliciteerd heeft. Ik zeg alleen dat als je weet dat er sollicitatieformulieren moeten worden ingevuld en die komen niet, dat je dan ook zelf de verantwoordelijkheid hebt om hiernaar te vragen (om problemen te voorkomen). Dit is een illustratief voorbeeld om aan te geven dat je ook je eigen verantwoordelijkheid hebt in deze. Je kunt niet de schuld bij het UWV leggen.

"of 25% korting gedurende enkele maanden niet buiten proportie is en of het zin heeft om bezwaar te maken."

Niemand hier kan hier een antwoord op geven omdat niemand hier inzage heeft in de reden van het UWV en de gehele geschiedenis. Ik ga er vanuit dat UWV een reden heeft om deze korting toe te passen en dat het past binnen hun richtlijnen. En ja, een korting moet wel gevoeld worden anders heeft het weinig zin. Hiermee zeg ik niet of de korting terecht of onterecht is. Niemand hier kan die situatie beoordelen of het terecht is of niet. Daarom sluit ik me wel bij Temet aan, zoek juridische hulp en laat hen het uitzoeken.

Kaaskopje

Kaaskopje

19-08-2011 om 11:48

Jons

Wie ben ik om kritiek te leveren in zaken zoals dit, want ik ben zelf nogal slordig met veel zaken, maar Chippie heeft wel een punt. Je moet je zelf (helaas) altijd indekken tegen 'grappen' als dit. Dus als je merkt dat je niks toegestuurd krijgt moet je erom vragen. Vervelend, maar wel nodig. Fijn dat je van Temet al meteen zoveel advies hebt gekregen om er iets aan te doen. Succes.
Nieuwsgierige vraag: waarom heb jij geen sollicitatieplicht? Ik kreeg heel snel te horen dat ik ook aan het werk moest en toen ze hoorden dat ik voor 20 uur aan het werk was gegaan kreeg ik te horen dat dat echt meer moest worden. 30-32 uur werd acceptabel gevonden, omdat mijn man al voor 40 uur werkte. Sindsdien werk ik dus 32 uur. Ik had toen wel oudere kinderen dan jij, de jongste was toen 13.

Makkelijk

...om mensen die in de bureaucratie verstrikt raken op hun 'eigen verantwoordelijkheid' te wijzen.

Natuurlijk is het een prima advies voor Jons om zich in te dekken maar echt, als je vast zit in WW, WIA, Belastingdienst of aanverwanten dan kan dat je murw slaan. En hoe de WW momenteel uitgevoerd wordt dat is bizar bij tijd en wijle.

Ik heb laatst zitten janken toen ik geen uitstel kreeg van de belastingen voor mijn vader. En dan gaat het nog niet eens over inkomen, alleen over de afwikkeling van de nalatenschap van mijn moeder. Dan voel je weer het verschil tussen gewoon een werkend persoon met een lekker gezin zijn of een afhankelijke bureaucratennummer... dat doet iets met je. Echt hoor, het is moeilijk om je in te leven als je aan de andere kant staat.

De richtlijnen

Uit ervaring weet ik dat er a) richtlijnen zijn bij UWV voor de sanctieoplegging (ik ken ze niet uit mijn hoofd) en b) dat die richtlijnen de nodige beoordelingsruimte laten aan de behandelende medewerker (wat de een verwijtbaar vindt, vindt de ander wellicht nog best kunnen) en c) dat de richtlijnen ook wel eens niet goed worden toegepast (vergissen is menselijk en UWV'ers zijn net mensen).

Dus die suggestie die uit Chippie''s posting spreekt van ''het zal wel kloppen want men zal zich wel aan de richtlijnen houden', daar is wel wat op af te dingen.

Jons, om die korting op de eigen bijdrage te krijgen moet je man persoonlijk langs het Juridisch Loket. De laagste eigen bijdrage (vziw zit je in de WSNP, toch, dan geldt de laagste) is €125, maar je krijgt daar €50 korting op. Als je een advocaat meldt dat je in de WSNP zit zal hij/zij in de meeste gevallen ook wel snappen dat je niet in éen keer €75 paraat hebt en valt er mogelijk over een betalingsregeling te praten. Advocaten die zich in uitkeringszaken specialiseren zijn meestal wel gewend om te werken voor mensen die (tijdelijk)geen geld hebben, veel zaken komen immers omdat een uitkering wordt geweigerd, ingetrokken of gekort. En nogmaals, er kan soms ook bijzondere bijstand aangevraagd worden (dat wil het schorem in Den Haag afschaffen trouwens, maar dat terzijde).

Groeten,

Temet

Chippie

Chippie

19-08-2011 om 12:21

En dat vind ik dan weer makkelijk...

'Dan voel je weer het verschil tussen gewoon een werkend persoon met een lekker gezin zijn of een afhankelijke bureaucratennummer... dat doet iets met je. Echt hoor, het is moeilijk om je in te leven als je aan de andere kant staat.'

Ik ben net zo goed een bureaucratisch nummer dan wie dan ook. Ik heb dit jaar ook aan de andere kant gestaan. De één zit lekkerder in zijn vel dan een ander. Dat is waar.

Ik vind het te makkelijk om de schuld dus maar te schuiven op het UWV. Ik vind de opstelling van het UWV (in het algemeen) helder en duidelijk. Je gaat er alles aan doen om werk te vinden, zo lang je nog geen werk hebt gevonden mag je gebruik maken van een uitkering maar dan houdt je wel aan heldere, dwingende en serieuze afspraken waar je niet 123 onderuit kunt.

Jons, heeft je man wel een volledig overzicht bewaard van al zijn sollicitatieactiviteiten? Hoeveel afspraken heeft hij afgezegd, op hoeveel afspraken is hij wel geweest? Hoe heeft hij zaken afgezegd? Heeft je man over deze kwestie reeds contact gehad met zijn consulent? Wat is het probleem me drie banen waarvan hij er 1 moet accepteren?

Chippie

Chippie

19-08-2011 om 12:35

Temet

Jij zegt dat ik zeg: 'het zal wel kloppen want men zal zich wel aan de richtlijnen houden'.

Dat zeg ik helemaal niet. Ik zeg dat niemand hier weet of de sanctie klopt omdat niemand hier inzage heeft in de hele geschiedenis en de reden van het UWV. Ik zeg dat de UWV een reden heeft [en later zeg ik heel duidelijk dat ik hiermee niet heb gezegd dat de korting terecht is of onterecht, ik geef ook heel duidelijk aan dat niemand hier kan beoordelen of de sanctie terecht is of niet omdat niemand de situatie kent].

De kortingwordt niet lukraak toegepast. Er is een reden en die reden zal aan de uitkeringsaanvrager zijn medegedeeld (anders kun je geen sanctie uitvaardigen).

En ja, richtlijnen toepassen is een ietwat grijs gebied. Bij het UWV werken mensen en ook die maken weleens een fout. En zo zijn er tal van redenen te bedenken waarom deze sanctie wel of niet terecht is.

En daarom sluit ik me helemal aan bij jouw eigen advies: zoek juridische hulp om 1) de situatie uit te zoeken (wat is er gebeurd, wat is de reden, is de reden terecht zijn de richtlijnen goed toegepast, zijn er redenen om de richtlijnen anders toe te passen, etc).

ex-werkloze

ex-werkloze

19-08-2011 om 13:41

Uwv en richtlijnen

Heb hier ervaringen met het UWV waar de honden geen brood van lusten. Ik heb een rechtsbijstandverzekering en die toen gebeld. Er werd gezucht aan de andere kant: "UWV mevrouw? Worden wij dagelijks een aantal keren over gebeld. Het is een chaos daar." Dat is alweer wat jaartjes geleden, maar de berichten die ik af en toe hoor, suggereren dat er nog niet veel is verbeterd. Dus er is nogal wat af te dingen op de veronderstelling dat het UWV vermoedelijk terecht kortingen oplegt.
Jons, julllie kunnen er zeker van zijn dat elke fout of vergissing op jullie bord terecht komt. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Zelf heb ik op een gegeven moment consequent regelmatig per aangetekende brief een overzicht gestuurd van de fouten die het UWV maakte. Dus in een brief: "u heeft verzuimd mij werkformulieren toe te sturen, ik heb daarover gebeld met X van afdeling Y maar zonder resultaat" "u heeft mijn uitkering over de periode a-b verkeerd berekend, ik heb daarover contact opgenomen met T van afdeling U, helaas heb ik tot op heden geen correctie mogen ontvangen" enzovoort enzovoort. Misschien is (vanwege de kosten) een brief met ontvangstbevestiging ook voldoende. Mij heeft het erg geholpen, ik kon als ze vervelend gingen doen (en dat deden ze "u heeft uw formulier niet ingevuld" terwijl ik dat dus inderdaad niet toegestuurd had gekregen) terug verwijzen naar al die correspondentie. Ze houden niet van (handgeschreven) aangetekende brieven, dat geeft een hoop gedonder en werk voor het UWV. Zet voor de toekomst dus op een rijtje hoe de zaken horen te gaan, wat ze moeten opsturen enz. en hou goed in de gaten of ze dat ook doen. Verzuimen ze, trek dan ook schriftelijk aan de bel en zorg dat je kunt bewijzen dat de fout niet bij jou ligt. Voor nu inderdaad naar dat juridisch loket!

Elisa Gemani

Elisa Gemani

19-08-2011 om 13:47

Jons

Ik heb zelf ook een tijdje in de WW gezeten en ik heb een gedeeltelijke WAO uitkering. Al jarenlang heb ook ik enorme problemen ondervonden met het UWV en ook ik heb weleens rechtsbijstand moeten aanvragen. Uiteindelijk ben ik keihard overspannen geraakt door die afschuwelijke toestanden met het UWV dus ik begrijp je heel goed. Het UWV is een logge uber-bureaucratische toestand met te weinig capabele mensen, dossiers die zoek raken, gebrekkige communicatie en te weinig begrip voor individuele omstandigheden.
Tegenwoordig krijg je geen werkbriefjes meer in de WW. Via het UWV Werkbedrijf en Werk.nl krijg je een WerkCoach en een online Werkmap. Je sollicitaties kan je aangeven en bewaren in die map (sollicitaties moet je gedurende twee jaar bewaren) en daarnaast heb je als het goed is regelmatig contact met je Werkcoach.
Als het UWV vindt dat je niet genoeg hebt gedaan om aan je sollicitatieplicht te voldoen mag je dat altijd toelichten. Als ze dan vinden dat je je niet aan de regels hebt gehouden kan er een sanctie volgen als tijdelijke verlaging van je WW uitkering.
Wat Temet ook zegt, schakel onmiddellijk rechtsbijstand in. De eigen bijdrage voor mensen met een minimuminkomen is heel laag en die eigen bijdrage kan je ook weer terugvragen van de Sociale Dienst.
Laat alle bewijzen van sollicitaties (ook die van jou) en belangrijke afspraken waardoor je bijv. niet naar een banenmarkt heb kunnen gaan zien. Hou ook alle contact met het UWV hierover bij. Schrijf op wanneer je hebt gebeld en wie je hebt gesproken. Zorg voor een brief oid van hulpverleners en je huisarts.
Kortom, maak duidelijk dat jullie er alles aan doen om te voldoen aan die sollicitatieplicht.
Bij mij kwam het uiteindelijk niet tot een sanctie en kreeg ik zelfs nog een excuus van het UWV.
Het is even heel beroerd en je moet er even flink wat tijd en energie in steken maar het is helaas niet anders. Heel veel sterkte Jons! Komt wel goed hoor!

Belle Époque

Belle Époque

19-08-2011 om 14:10

Jammer van het uwv is...

...dat ze totaal geen rekening houden met omstandigheden.

Mensen, gezinnen, die door "het leven" in een verschrikkelijke wurggreep zijn genomen. Echt bewijsbaar. Niet in de vorm van "ik ben ziekzwakmisselijk" maar concreet bewijsbaar, op een manier waar niemand omheen kan.

Die worden door het UWV behandeld als misdadigers. "U moet gewoon doen wat we zeggen" kan in zo'n geval hetzelfde zijn als tegen een man zonder benen zeggen "Sta op, lopen, niet zeiken anders pakken we een stuk van je geld af".

Mensen die zo hun UWV-werk doen zijn zo afgestompt dat ze hoognodig van hun functie gehaald moeten worden. Wat overigens binnenkort ook wel dreigt te gebeuren, alleen niet om de juiste reden (te beroepsgedeformeerd), maar om bezuinigingen.

Jons, ik wens je héél veel sterkte toe en hoop dat dit met de bekende sisser mag aflopen. Misschien is een algemeen forum niet de juiste plek om dit te bespreken, hoewel ik het wel kan voorstellen dat je dat doet omdat je met je rug tegen de muur staat. Aan de andere kant: je hebt nu wel een paar praktische tips gekregen waar je hopelijk wat mee kan.

Pas wel op niet teveel in de verdediging te gaan over je specifieke omstandigheden waarom je niet kan werken en waarom die afspraak niet anders kon. Het is en blijft een openbaar forum, en mensen zijn dan (begrijpelijk maar onterecht) snel geneigd om je van een slachtofferrol te beschuldigen.

Jons

Ik zei hier: als je vragen hebt roep je maar, en dat meen ik van harte, maar ik ben dit weekend internetloos tot in elk geval zondagavond. Dus als je wat zou roepen en ik reageer niet komt het daardoor.

Groeten,

Temet

jons

jons

19-08-2011 om 17:06 Topicstarter

Reactie - kort

Nee, ik ga niet in details over het hoe en waarom, dat was de vraag ook niet. We zijn met de tip van Temet aan de gang gegaan en daar goed advies gekregen (nogmaals Dank, Temet!).
Er zijn legitieme redenen waarom mijn man en ik het doen zoals we doen, met toestemmingen en regelingen en noem maar op. De tips die ik her en der tussendoor lees, neem ik ter harte (zoals alles bewaren en kunnen bewijzen) en ik dank jullie voor de input.
Wij gaan nu eerst genieten van een kleine week vakantie (ja, met toestemming en nee, niet van uwv-geld!)
en we pakken de boel weer op als we terug zijn.

groetjes allemaal!
Jons

Belle Époque

Belle Époque

19-08-2011 om 17:46

Jons

Ook dat je nu lekker op vakantie gaat, met toestemming en níet van het UWV-geld, gaat niemand wat aan, lieverd. Ook dat wekt bij mensen die niet alle ins en outs kennen de reactie op van "zie je wel..."!

Er zijn namelijk nog te veel mensen die vinden dat mensen in een uitkering zo min mogelijk lol horen te hebben, want dat stimuleert ze niet om werk te zoeken. Maar het verhaal achter de uitkering weten slechts weinigen.

Geniet van de vakantie, je hebt het méér dan verdiend!

jons

jons

19-08-2011 om 18:30 Topicstarter

Belle

*grijns*
liefs!

Valkyre

Valkyre

20-08-2011 om 21:07

Belle (ot)

Ik geloof dat ik eindelijk weet wie je bent (dwz wat je oude nick was) en ik wil alleen maar zeggen dat ik het zo fijn vindt dat je hier nog bent!

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Valkyre

Valkyre

20-08-2011 om 21:09

Jons

Ik hoop dat je heerlijk tot rust kunt komen tijdens je vakantie. En ik hoop ook dat dit gedoe gauw weer goed komt, en dat jullie beiden leuk werk vinden dat energie overlaat voor jullie gezin. Want dat verdienen jullie!

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Carmen

Carmen

21-08-2011 om 16:09

Belle en jons

Ik sluit me geheel aan bij Valkyre!

jons

jons

06-09-2011 om 23:37 Topicstarter

Yes!

Vandaag bericht gehad dat de beslissing is teruggedraaid! De begeleidster van mijn man is veel te kort door de bocht geweest, zij had deze beslissing nooit mogen nemen op basis van de beschikbare (vastgelegde!) informatie!
We hebben eerst Temets advies gevolgd en vervolgens toch zelf bezwaar gemaakt (ik heb wel een klein beetje juridische kennis). Het is gelukt!!!
dank je wel, Temet!
Jons

Puck

Puck

06-09-2011 om 23:57

Super jons

Wat heerlijk dat het is terug gedraaid, toch weer een klein beetje minder zorg.

Sascha2

Sascha2

07-09-2011 om 06:59

Pfieuw

Gelukkig jons, dat het is teruggedraaid. Ik ben blij voor jullie.

Belle Époque

Belle Époque

07-09-2011 om 07:26

Jons!

Dat is in ieder geval één zorg minder! Jammer dat sommige mensen niet beter nadenken voor ze zo'n beslissing nemen en zich niet realiseren wat voor impact dit op hun cliënten kan hebben. Maar het is uit de wereld, gelukkig!

Carmen

Carmen

07-09-2011 om 08:02

Fijn!

Wat een geruststelling zeg! En off topic: Ik ben even kwijt hoe oud/groot jouw kinderen ook alweer zijn. Kan jij kleding gebruiken die mijn dochter (nu ongeveer 1.50 meter) niet meer aankan?

Carmen.

Valkyre

Valkyre

07-09-2011 om 10:59

Fijn jons!

Wat een opluchting. En hoe gaat 't verder?

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Elisa Gemani

Elisa Gemani

07-09-2011 om 12:38

Joehoe!

Hartstikke goed Jons, gefeliciteerd! Laat dat UWV maar een p#@!pie ruiken en kom op voor je recht! Dat is weer een zorg minder!

Mooi zo!

Goed gedaan Jons! Snel gedaan ook trouwens, ik keek even wanneer je openingsposting was maar ik zie dat de zaak binnen drie weken is teruggedraaid. Dat lukt mij nou nooit :-). Voel je niks voor een carrière als rechtshulpverlener ;-)?

Groeten,

Temet

jons

jons

08-09-2011 om 09:25 Topicstarter

Reactie

wij hadden ook niet verwacht dat het ZO snel opgelost zou worden, maar hoe meer we erover nadachten, hoe meer we overtuigd waren van ons gelijk. ;-)
Ik heb veel ontslagzaken voorbereid en ook gedaan bij rechtbanken en heb daardoor wel een idee over hoe de rechtspraak in elkaar zit (een beetje dan) en dat heeft toch geholpen in de formulering van de brief.
Man stond gewoon in volste recht en mevrouw van het UWV niet en dat voelt heel lekker, kan ik je verzekeren...

En Temet, neuh dank je, geloof niet dat dat wat voor ons is, haha.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.