Home » Forum » Ingetuind tnt collect actie

Ingetuind tnt / collect-actie

4 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
oelewapper
Ingetuind tnt / collect-actie

shit. Ben er ingetuind. Gratis postzegels........ en nu zit ik vast aan een verzameling met een audiopen en weet ik wat. Kent iemand deze actie? Gaat handenvol geld kosten n\atuurlijk. Leuke brief gehad dat ze het zo lwuk vionden dat ik meedoe....gggggggggggrrrrrrrrrr

Primavera
Hoe lang geleden?

Hoe lang is het geleden dat je met deze actie hebt ingestemd? Meestal heb je nog een bepaalde tijd bedenktijd afhankelijk van hoe en waar het contract tot stand is gekomen.
Ook is het soms mogelijk om van een contract af te komen als je duidelijk kan maken dat het je op een ondoorzichtige manier verkocht is zonder expliciet de voorwaarden erbij te noemen.

koentje
Ja,

ik heb gekeken en in de voorwaarden staat wel een annuleringsmogelijkheid. Dus ik heb meteen een nette brief gestuurd om ervan af te komen. Ben benieuwd!

Elisabeth B.
Bedenktijd

Bij koop op afstand, bijvoorbeeld via internet, telefoon, fax of via een bestelbon uit een catalogus heb je bijna altijd recht op bedenktijd, doorgaans 7 werkdagen (weekend en feestdagen tellen dus niet mee). Je moet de postzegels dan terugsturen en je hoeft niet te vertellen waarom je het niet wilt. Als je binnen de bedenktijd een product terugstuurt, moet de verkoper je binnen dertig dagen terugbetalen.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.