Werk, Recht en Geld Werk, Recht en Geld

Werk, Recht en Geld

oelewapper

oelewapper

12-06-2011 om 16:23

Ingetuind tnt / collect-actie

shit. Ben er ingetuind. Gratis postzegels........ en nu zit ik vast aan een verzameling met een audiopen en weet ik wat. Kent iemand deze actie? Gaat handenvol geld kosten n\atuurlijk. Leuke brief gehad dat ze het zo lwuk vionden dat ik meedoe....gggggggggggrrrrrrrrrr

Primavera

Primavera

12-06-2011 om 17:14

Hoe lang geleden?

Hoe lang is het geleden dat je met deze actie hebt ingestemd? Meestal heb je nog een bepaalde tijd bedenktijd afhankelijk van hoe en waar het contract tot stand is gekomen.
Ook is het soms mogelijk om van een contract af te komen als je duidelijk kan maken dat het je op een ondoorzichtige manier verkocht is zonder expliciet de voorwaarden erbij te noemen.

koentje

koentje

13-06-2011 om 10:50

Ja,

ik heb gekeken en in de voorwaarden staat wel een annuleringsmogelijkheid. Dus ik heb meteen een nette brief gestuurd om ervan af te komen. Ben benieuwd!

Elisabeth B.

Elisabeth B.

13-06-2011 om 11:42

Bedenktijd

Bij koop op afstand, bijvoorbeeld via internet, telefoon, fax of via een bestelbon uit een catalogus heb je bijna altijd recht op bedenktijd, doorgaans 7 werkdagen (weekend en feestdagen tellen dus niet mee). Je moet de postzegels dan terugsturen en je hoeft niet te vertellen waarom je het niet wilt. Als je binnen de bedenktijd een product terugstuurt, moet de verkoper je binnen dertig dagen terugbetalen.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.