Werk, Recht en Geld Werk, Recht en Geld

Werk, Recht en Geld

es

es

09-02-2009 om 14:04

Is meer werken de oplossing?

hey hallo,
Op het moment werk ik 2 dagen per week, veelal avond en nachtdiensten. Dit is voor de kinderen (2,5 en 5,5) makkelijk te regelen/bijna geen oppas nodig, maar zelf wordt ik er helemaal zuur van.
Ik heb het idee dat ik echt buiten de maatschappij sta en mijzelf niet ontwikkel. Overdag is iedereen aan het werk, bijna alle kinderen worden opgevangen en speeltuintjes zijn verlaten. Dus ik ben heel veel alleen met de kids. Op mijn werk zie ik iedereen leuke opleidingen doen waar ik niet voor in aanmerking kom want ik werk zo weinig. Eigenlijk voel ik mij thuis eenzaam en op mijn werk is het niet interressant/ kan ik mij niet ontwikkelen vanwege de kids waardoor ik mij ook niet prettig voel.
Herkent iemand dit en wat hebben jullie toen gedaan?
Groetjes Es

Dropke

Dropke

09-02-2009 om 23:21

Je werkt nu avond en nachtdiensten en je zegt zelf al dat dat ten koste van jezelf gaat. Nu weet ik niet hoe jouw situatie is, maar het lijkt me duidelijk dat er iets moet veranderen. Is het mogelijk de uren te verdelen over de ochtenen ? Ik herken jouw situatie en ben ondanks de moeilijkere tijden een opleiding gaan doen. Die periode was wel moeilijk, maar nu heb ik een baan waar ik blij mee ben. Ik kan dit nu goed combineren met mijn kinderen, voel me meer waard, en heb een beter sociaal leven. Voor mij was dat heel belangrijk. Eerst moesten we allemaal inleveren. Weinig inkomen, veel tijd in de studie, geld ging op aan oppas enz, maar nu plukken we de vruchten. Mams gelukkig, mooie werktijden, beter betaald enz.

Ik denk dat je voor jezelf die afweging moet maken. Hou je dit nog lang vol ? Wat wil jij, wat wil je voor je kids en hoe ziet de toekomst eruit ?

Succes ! Dropke

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.