Home » Forum » Kwaliteit colbertjasje valt tegen

Kwaliteit colbertjasje valt tegen

3 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Leanne
Kwaliteit colbertjasje valt tegen

Een paar weken terug heb ik een colbertjasje gekocht. Gistermiddag heb ik het jasje voor het eerst aan gedaan tijdens een wandelingetje. Ik had ook een leren schoudertasje om en die heeft waarschijnlijk bij elke stap langs de zijkant van het jasje geschuurd… Nu is dat stukje van de stof gaan pillen, echt balen want het mooie is er meteen al vanaf. Ik vind persoonlijk dat je een jasje op deze manier zou moeten kunnen dragen, maar dat is misschien een twistpunt? Het komt wel eens vaker voor dat de kwaliteit van een kledingstuk tegenvalt, maar da’s dan vaak na een keer wassen en dragen en dan neem ik eigenlijk altijd m’n verlies… maar dit vind ik wel heel snel.


Op de site van de winkel vind ik dit: ‘Retouren dienen ongebruikt en in originele staat - mits redelijkerwijs mogelijk - te zijn’ en: ‘Een retour moet ongedragen zijn en voorzien van de originele etiketten en labels, indien rederlijkerwijs mogelijk.’

Ik heb de bon nog (ruilen binnen 30 dagen = dat gaat lukken). De kaartjes heb ik ook, maar zijn los, want ik heb het jasje wel gedragen. Ik ga het maar proberen bij de klantenservice onder het mom van nee-heb-je, maar ik kan nergens vinden wat gebruikelijk is… Ben je in dit geval afhankelijk van de coulance van de winkel?

Triva
dit gaat niet over retourneren

maar om een ondeugdelijk product: https://www.consuwijzer.nl/garantie-reparatie-geld-terug/gekocht-maar-ka...

Zie onder welke wettelijke rechten heb ik?

wil40
Klacht.

Je hebt een klacht en je kan je klacht indienen bij de verkoper. Die zal je klacht in behandeling nemen. Of het een ondeugelijk product is, is daarbij de vraag. Of het een twistpunt gaat worden is ook wat afhankelijk van de service van de verkoper.
Eerst maar eens terug met het jasje en je verhaal daar neer leggen.