Home » Forum » Midlifecrisis of niet ik wil iets anders doen werk

Midlifecrisis of niet, ik wil iets anders doen! (werk)

3 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Fauz
Midlifecrisis of niet, ik wil iets anders doen! (werk)

Ik ben mijn werk echt heel erg zat. Ik werk full-time, maar wil iets heel, heel anders. Niets meer binnen mijn beroepsgroep. Ik doe dit nu 21 jaar, verdien goed en trek de kar (financieel).
Er is geld om een opleiding te volgen, maar ik vraag me af of ik (gezien de uitputting vanwege werk dat ik echt niet meer wil doen) het voor elkaar krijg om er nog een opleiding in iets heel anders naast te doen.
Ik heb ook geen flauw idee wat ik zou willen doen. Eigenlijk heb ik geen zin in zware WO-studies en zou ik liever iets praktisch gaan doen. Wel met mensen maar niet in hulpverlening oid.
Ik zou wel eens willen praten met iemand die op de hoogte is van de mogelijkheden, studiemogelijkheden, werk (en salaris) mogelijkheden op mijn (middelbare) leeftijd.
Heeft iemand een idee hoe ik door de bomen het bos weer ga zien? Hoe structureer ik, hoe krijg ik op een rijtje wat ik wil en wat ik kan.
Of kent iemand een goede loopbaanbegeleider?

Marieke
Geheim?

En Fauz, hou je die geweldige site geheim? Ik denk namelijk dat er nog een paar dozijn anderen op OOL in hetzelfde schuitje zitten en heel nieuwsgierig zijn. Ik in iedergeval wel :-)

Nasha 1st
Via

www.onafhankelijkarbeidsadviseur.nl kun je ook kontakt zoeken met iemand die je hierover tips kan geven.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.