Home » Forum » Onterechte betalingsherinneringen vakantiepark

Onterechte betalingsherinneringen vakantiepark

Ben jij al begonnen met seksuele opvoeding?

Of wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? Deel jouw ervaringen hier!

2 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
pascal
Onterechte betalingsherinneringen vakantiepark

Augustus 2009 hebben wij 2 last minute tenten gehuurd op een vakantiepark in Drenthe.Er moest bij aankomst betaald worden en dit hebben wij netjes gedaan.1 tent per pin en de andere tent contant.

Leuke week gehad!Na afloop controle van de tenten gehad,borg netjes teruggekregen,tot zover prima!Maar een half jaar later kregen wij tot onze grote verbazing een herinnering in de brievenbus,of we nog e 386,32 wilden betalen.Ik heb hier direct over gebeld en we zouden terug gebeld worden, dit is niet gebeurd dus ik ging er van uit dat alles geregeld was.Weer een half jaar later nog een herinnering,weer gebeld en werd deze keer netjes teruggebeld en alles zou uitgezocht worden.Wij hebben op aanraden van onze rechtsbijstandsverzekeing nog een e-mail gestuurd maar daarop geen reactie gekregen.Nu inmiddels 15 februari 2011 valt er weer een herinnering op de mat.Als we de betaling niet per direct doen geven ze de incasso uit handen van een deurwaarder...Bonnen heb ik niet meer, een half jaar na de vakantie dacht ik die niet meer nodig te hebben...Wat nu,iemand advies?

dc
Brief

ik zou per direct een brief sturen waar je dit in uitlegt. Aangetekend. Met kopie van afschrift van betaling en uitleggen dat de andere contant betaald is geweest, en zij dit per telefoon ook hebben bevestigd.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.