Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Werk, Recht en Geld Werk, Recht en Geld

Werk, Recht en Geld

lennest

lennest

25-10-2015 om 23:18

Reis- en annuleringsverzekering

Geen vraag, maar meer een advies voor een goede reis- annuleringsverzekering! We hadden de planning om vorige week een weekje zon te gaan doen, Zuid-Italië, met vliegtuig, hotel, even lekker er tussen uit. Tot.. er een ziekenhuisopname aan de orde kwam, vier dagen voor we zouden gaan. Dringend advies gekregen om niet te gaan. Vakantie moeten annuleren en gisteren (!) zat bij de post de brief van de verzekering dat alles 100% terug werd betaald, ondanks het feit dat de zieke vooraf al twijfels had om te gaan, kan dat wel met mijn kwaal?
En een persoonlijke noot van de verzekeraar: we wensen u het allerbeste met X en hopen dat u binnenkort toch op vakantie kunt gaan.
We hebben een doorlopende reis- annuleringsverzekering, kost een paar tientjes per jaar, via een vereniging met fikse korting afgesloten, nog nooit nodig gehad, tot nu.
Uiteindelijk is het met X allemaal goed afgelopen en we plannen in het voorjaar een nieuwe vakantie. Weer mèt verzekering!

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.