Home » Forum » Solliciteren op vacature van 24 40 uur maar maar 20 uur willen werken

Solliciteren op vacature van 24-40 uur maar maar 20 uur willen werken?

Ben jij al begonnen met seksuele opvoeding?

Of wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? Deel jouw ervaringen hier!

5 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
sandra
Solliciteren op vacature van 24-40 uur maar maar 20 uur willen werken?

Ik denk er over van baan te veranderen. Ik werk echter al 12,5 jaar bij hetzelfde bedrijf en heb nooit echt hoeven solliciteren omdat ik gelijk na mijn stage bij dit bedrijf kon blijven. Nu denk ik er over van baan te veranderen en heb een passende vacature gezien. Deze baan is echter voor meer uren/dagen dan ik wil werken. Wie heeft tips hoe ik dit aan kan pakken? sowieso zijn alle solliciatietips welkom!

Groet sandra

Yta Chalne
Niet

24-40 uur betekent echt niet minder dan het minimum aantal uren. Als het je ideale baan is zou ik wat meer gaan werken. Ik zou niet blij zijn als ik je zou uitnodigen voor een gesprek en je blijkt niet het minimumaantal uren te kunnen, eigenlijk.

Ellen Wouters
Schaarste

24-40 betekent dat de werkgever je voor minstens 24 uur wil hebben. 20 uur zal hij dus niet blij mee zijn. Misschien kun je toch wat meer uren maken als de tijden aangepast worden, bv wat later beginnen.

Als hij moeilijk geschikte kandidaten kan vinden, zal hij je misschien toch voor 20 uur aannemen onder het motto 'beter iets dan niets'. Als er veel andere geschikte kandidaten zijn kun je het wel vergeten.

Of je het in je brief meteen al moet melden, daarover zullen de meningen denk ik verschillen. Mogelijk is je kans meteen verkeken als je het in je brief zet, aan de andere kant kan het ook heel irritant voor de werkgever zijn als hij tijd aan jou verspilt omdat hij je voor zeker 24 uur nodig heeft en je dat later niet blijkt te willen.

Nasha 1st
Eerst bellen inderdaad

misschien willen ze wel een duobaan en is ernog iemand die 20 uur wil werken....

Twanny
24-40 uur?

Wordt de baan aangeboden voor 24-40 uur? Beetje vaag wel, vind ik, want 24 uur is wel heel wat anders dan 40 uur! Als zij al zo vaag doen voor hoeveel uren ze iemand nodig hebben, dan zou ik ook niet zo moeilijk doen over die paar uur minder.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.