Werk, Recht en Geld Werk, Recht en Geld

Werk, Recht en Geld

reina

reina

05-04-2010 om 08:06

Vrijwilligerswerk

Kent er misschien iemand uit ervaring een organisatie in Azië die mensen zoeken om op een school, in een weeshuis oid te werken (ik ben dus niet op zoek naar namen die je via Google kunt vinden :-), maar echt naar ervaringen)?

Tineke

Tineke

05-04-2010 om 08:55

Twee organisaties

Reina, ik ken de mensen van people2people persoonlijk, zie ze iedere week. ;) Als je wilt, kan ik je met hen in contact brengen. Ook de oprichter van SLOPB is een goede vriend van mij. Daarnaast heeft een vriendin als vrijwilligster in India gewerkt, in een weeshuis/ school voor gehandicapten. Ik weet niet meer bij welke organisatie. Ofwel: je weet me te vinden.

reina

reina

05-04-2010 om 09:06

Super

Hé, wat goed, nu a;l reacties. Het is niet voor mezelf,. maar dat hadden jullie vast al begrepen :-) Kaatje, ik reageer wel even via je hyve.

Hele goede organisatie

Commissie SAMEN, van Don Bosco. Zij hebben allemaal projecten met straatkinderen. Ik ben daar zeer positief over! Goede voorbereiding, geweldige projecten, fantastische kinderen!!!
Succes!

koffiekwast

koffiekwast

05-04-2010 om 13:36

Goede ervaring met

AFS - non profit uitwisselingsorganisatie voor scholieren die sinds een jaar of 15 ook actief is in vrijwilligersprojecten voor 18+.

www.afs.nl

Ken een aantal mensen uit de omgeving die een half jaar in Paraguay, Honduras en Ecuador hebben gezeten. Maar Azie en Afrika zitten ook in al jaren in de programma's.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.