Home » Forum » Welke site of forum is geschikt om een specifieke hulpvraag mbt

Welke site of forum is geschikt om een specifieke hulpvraag m.b.t. reïntegratie voor te leggen aan reïntegratie specialisten?

Top 3 nieuwe artikelen

  1. Rouwverwerking van je kind, lees hier hoe je kunt helpen.
  2. Thuis sporten met het gezin, check deze tips voor kinderen vanaf 8 jaar.
  3. Mijn kind is bang voor corona, wat kan ik doen? Je leest het hier.
3 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Rudi
Welke site of forum is geschikt om een specifieke hulpvraag m.b.t. reïntegratie voor te leggen aan reïntegratie specialisten?

Welke site of forum is geschikt om een specifieke hulpvraag m.b.t. re-integratie voor te leggen aan re-integratie specialisten?
Wat zijn de aandachtspunten van een goed re-intergratieburo?

Hoe genereer hij inkomsten tijdens dagonderwijs?

Ik wil een kennis helpen die tussen wal en schip valt, zijn eigen familie is zijn situatie moe waardoor klankborden over werkmogelijkheden met familie voor hem geen optie is. Terwijl hij er naar mijn indruk juist over moet praten, het vertrouwen in instanties (UWV, Gemeente, andere ketenpartners ) ontbreekt compleet herstellen van het vertouwen acht ik zinloos, hij beschikt over MBO diploma's waarvan de arbeidsmarktrelevante ontbreekt, autorijden is niet zijn ding wat betekend dat hij bij voorkeur op een vaste locatie aan de slag gaat, zijn verbale communicatie is op zijn initiatief verbeterd alsnog uit hij zich beter als hij er even over nadenkt door zijn goede schriftelijke vaardigheden wordt hij wel uitgenodigd maar keer op keer (vermoedelijk door de communicatie) afgewezen omdat de werkgever het niet kan plaatsen waardoor hij blijft cirkelen en levensdoelen uitstellen waardoor hij stress ervaart. Gelijkertijd ervaart hij door de kanker van zijn enige ouder andere stress waarbij de urgentie om z.s.m. een baan te bemachtigen o.a. i.v.m. erfenis zijn uitkering toch wordt beëindigd. zodat hij vanuit een ....baan verder solliciteert. Hij gedijd het beste in een klein team, zijn huidige focus licht op software development. Waarvoor hij naast het netwerken, solliciteren divese online studies volgt. Zijn voorkeur is om een baan te combineren met een aansluitende studie. Een MBO niveau 4 bbl studie applicatie ontwikkelaar wordt niet aangeboden in Limburg of Eindhoven wel via LOI. Indruk dat klassikaal effectiever onderwijs voor hem is. Overige opties zijn aanmelden bij Zuyd en een Ad-degree studie volgen waardoor hij niet beschiktbaar is voor arbeid. Hoe hij zijn inkomsten genereerd i.c.m. dagonderwijs is mij een raadsel. Hij kan ook starten bij Eindhoven voor avond deeltijd Ad-degree. Waardoor hij de studie als een hefboom tijdens zijn sollicitaties gebruikt.

AnneJ
Leerbedrijf

Ik zocht in google op leerbedrijf ICT Eindhoven, omdat je Eindhoven noemt in je bericht. Er zijn divers BBL of andere mogelijkheden te vinden. Is dat wat?
Kun je samen met hem een sollicitatie voorbereiden?
Kun je anders samen met hem naar het WMO loket van de gemeente om begeleiding te vragen? Ik snap dat het vertrouwen er niet is, maar misschien dat het samen beter gaat?

Guppie
Uitkering?

Zal er aan liggen wat voor uitkering, of iemand die kwijtraakt bij een erfenis. Voor Wia'ers is er een forum. Overigens is zo'n lange lap tekst, zonder alinea's wat lastiger te volgen.